Hvordan man Wire mit hjem med Cat5

October 22

Hvordan man Wire mit hjem med Cat5

CAT5 kabel kan bruges til flere forskellige formål. Disse omfatter ATM og Ethernet-computernetværk, telefon og video systemer. Disse ledninger er typisk uskærmet og stole på deres parsnoet design for at reducere støj. En kabelforbundet computernetværk er langt mere sikker og hurtigere. Hvis det gøres på det rigtige tidspunkt, kan det være nemt og billigt. Kører Cat5-kabler i hjemmet gøres bedst under byggeprocessen.

Instruktioner

•Indstil router netværksplacering og hvert ønskede Cat5 outlet (mærke disse placeringer). Routeren vil højst sandsynligt være i nærheden af det elektriske panel som dette er, hvor din kabel eller telefon Internet træder hjemmet.

•Drill huller i den træ indramning af hus fra routeren til hvert udtag. Sørg for at bore hul i midten af skoven, og bruge et hul ikke er større end du har brug for. Køre din ledninger mindst 12-18 inches væk fra hjem elektriske ledninger.

•Køre den Cat5 kabel fra routeren til hvert udtag. Køre én ledning til hvert udtag. Efterlad flere fødder af kabel på hver ende til at forsikre dem har nok til at foretage tilslutningerne.

•Tilslut RJ45 modulær stikkene til hver ledning på routeren ende at bruge kabel crimper. Vend jack for at eksponere ledninger. De er nummereret en gennem otte, vil venstre mod højre. Ledningerne forbinde i dette mønster: 1 - Hvid/orange, 2 - orange, 3 - hvid/grøn, 4 - blå, 5 - hvid/blå, 6 - grøn, 7 - hvid/brun, 8 - brun.

•Next, Cat5 keystone stik på forretninger. Mønsteret er det samme som det sidste trin. Det er almindeligt at keystone stik giver en visuel farve indikator for forbindelserne.

•Test hver ledning forbindelse med din kabel tester og fejlfinding som nødvendigt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com