Hvordan man Wire solceller

September 11

Hvordan man Wire solceller

Lære at wire dine egne solceller. Solar er blevet mere populær, men prisen er nok til at afskrække de fleste folk fra at købe ind i drømmen. Du kan gøre dine egne solpaneler billigt, med brug af enkle værktøjer. Ledningsføring solceller er en billig måde at producere hjemmelavet solpaneler. Get ud af nettet købe i dag, at gøre din egen solfanger!

Instruktioner

•Den formålet med denne "hvordan" er at forklare hvordan man wire solceller korrekt. Jeg vil sende en "how to" for assemblydelen af dette projekt, så du kan foretage et solpanel fra din samlede solceller. I afsnittet ressourcer vil der være links til video, samt andre nyttige oplysninger.

•Above kan du se en for- og bagside af en solcelle. Afhængigt af hvilken type af solar celle du køber du vil enten have klare linjer, ligesom dem på billedet eller du vil har tabbed celler. Tabbed cellerne ser meget ens, bortset fra at ryggen vil have metal firkanter i stedet for fuld linjer. Begge typer af solceller vil arbejde for at opbygge din egen solfanger. Jeg har brug at notere nu, du skal holde konsekvent i størrelsen af solceller samt energioutput, sige, at alle dine solcellerne skal være normeret til at producere den samme mængde energi. Brudt solceller (tilhugget eller beskadiget) vil stadig fungere fint til et hjemmelavet solpanel dog de er sværere at bruge din første gang, så jeg anbefaler arbejde med brugte ubeskadigede solceller.

•Brug nok kobber ledning til at flyde længden af din cell-serien, så at du primært bruger det samme stykke ledning for hvert panel i den pågældende række. Der er en ledninger gauge guide i afsnittet ressourcer.

•Når lodning din kobber ledning til dine solcellerne du vil bruge en syre core lodde. Dette materiale er billige og nemme at arbejde med. Loddemetal i en god lodde pistol vil flyde meget frit, så det er vigtigt at passe på og få det kun på stedet hvor det skal gå. Jeg anbefaler at bruge en blyant type lodning pistol tilsluttes solceller, da det gør programmet meget let.

•Den solceller vil være wired i en serie starter og slutter med den samme adspurgte solcelle. Hvis du starter med en positiv solcelle du ender med en positiv celle, gælder det samme en negativ serie. Forsiden af en solcelle er den negative side, bagsiden er den positive side. Når du vedhæfter dit kobbertråd med lodde bestemme du meningsmåling af dit solcelle. Hvis du lodde kobbertråd på forsiden af dit solcelle vil du starte serien med en negativ celle. Du ville lodde den næste celle i rækken på bagsiden til at producere en positiv skiftevis, indtil du afslutter med en negativ.

•Den point på din solcelle, hvor du fastgør lodde og din kobbertråd bør være lidt sølv. Hvis disse punkter er hvide kan du let ridse dem med en stump ende af et par pincet. Dette trin er afgørende for at få en fast kontakt på solcellerne.

•Du vil altid have et ulige antal celler i en serie, hvad du starter med er hvad du ender med, og du vil altid have en selv mængden af serie at gøre op dit panel. Et solfangeranlæg kan bestå af en række paneler til at producere mængden elektricitet, du har brug for. Se ledningsdiagrammet at se hvordan solceller er kabelforbundet til en serie.

•Notice, at de positive og negative kabelforbundne serie er på modsatte sider af panelet dette er fordi du ikke ønsker disse ledninger til uheld røre hinanden. Alle solceller står på samme måde, jeg farvede diagrammet anderledes så jeg kunne vise dig de under over eller over under ledninger mønster.

•Jeg har inkluderet et diagram, der mere klart identificerer hvor din top loddet og bunden loddet ledninger bør være i en solcelle. Dette er en meget hård ting at undervise i et 2d-program. Jeg håber, at medtagelsen af dette diagram har klarlagt lodning rækkefølgen af celler.

•I billedet ovenfor du kan se, at et ulige antal celler anvendes til at opnå en serie og at serien slutter på modsatte sider. Hvis du ser nøje 9 solceller bruges til at producere en celle serien og 8 serie af solceller bruges til at producere dit panel. Nu hvor du har ledninger regnet ud, kan vi gå videre til at sammensætte en sol-panel. Et link til disse instruktioner er i afsnittet ressourcer.

Tips & advarsler

  • Der er mange måder at producere hjem solenergi jeg har inkluderet links for dig at gennemgå nedenfor.
  • Vær forsigtig med dine solcellerne som nogle er mere skrøbelige end de fleste.
  • Købe den samme type og rating på solceller til at producere din paneler.
  • Brug en lav indstilling på din loddekolbe, du ikke ønsker at brænde igennem solcellerne.
  • Lad ikke loddekolbe på celler at lange, da dette kan forårsage forbrændinger
  • Bruge guiden ledninger i afsnittet ressourcer til at bestemme, hvilken type af kobbertråd skal du.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com