Hvordan man Wire stikket på en termostat

October 4

Hvordan man Wire stikket på en termostat

Termostater styre temperaturen og bruges i mange husholdningsapparater; dit hjem varmesystem er et mønstereksempel. De fleste termostater er koblet til et stik, der forbinder til din el-forsyning via en stikkontakt, så ledninger skal være i overensstemmelse med USA 's nationale elektriske koder. I USA, ledninger bruges til at oprette forbindelse mellem stikkontakter og elektriske apparater har standard farvekoder og plug terminaler er tydeligt mærket, så ledninger et stik på en termostat er en forholdsvis nem opgave for de fleste DIYers.

Instruktioner

•Tag omkring to inches af plast, der dækker fra den modsatte ende af wiren, der er knyttet til termostaten ved hjælp af wire strippere. Dette er hvor du vil tråd stikket. Vil du se tre farvede interne ledninger: Tofarvet grøn, hvid eller grå, og sort, rød eller orange. Disse er almindelige wire farver til at forbinde til 110 volt hjem elforsyning.

•Brug wire strippere og fjern 1/4 tomme fra slutningen af de tre farvede ledninger. Dette udsætter kobber ledninger, der forbinder til plug terminaler.

•Tag stikket dække ved hjælp af en skruetrækker til at fjerne skruen, derefter løfte dækslet.

•Løsn tre skruer på terminalerne i stikket med en lille skruetrækker. Ikke fjerne skruerne; Det er ikke nødvendigt. Øverst runde terminal gren er jorden, den lille, flade terminal gren er levende eller hot og den store, flade terminal gren er neutral.

•Sæt den tofarvede grønne ledning ind i hullet på toppen, runde terminal, så stramme skruen for at holde wiren på plads. Den hvide eller grå ledning ind i hullet på den store, flade terminal og spænd skruen. Indsæt den sorte, røde eller orange ledning ind i hullet på den lille, flade terminal og spænd dem.

•Udskift stik dækning. Brug en skruetrækker til at stramme skruen, der holder låget på plads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com