Hvordan mennesker forårsager Erosion?

February 14

Hvordan mennesker forårsager Erosion?

Erosion opstår af flere grunde, men en Hovedårsagen er menneskelig aktivitet. Når mennesker forstyrrer jorden med konstruktion, havearbejde, logføring og minedrift resultatet er en svækkelse af muld af jorden, som fører til overdreven iført væk og erosion.

Skovrydning

Skovrydning, som logføring eller brændende skove, er en måde, som mennesker forårsager erosion. Fjernelse af vegetation dækker jorden forårsager jord der er ubeskyttet mod vind og vand, at erodere. Tabet af muldlag hovedsagelig ødelægger muligheden for jord til at regenerere.

Vanding

Vanding haver og græsplæner også forårsager erosion. Når du bruger en haveslange eller et vandingssystem, rammer vandet jorden med tilstrækkelig kraft til at forårsage jorden for at erodere. Overwatering vil også medføre jorderosion.

Landbrug

Landbruget er den vigtigste måde mennesker forårsage jorderosion. Når vegetation er plantet i jorden, forskydes muld, som forårsager erosion. Den løs muldjord er derefter transporteres af vinden til nærliggende åer og vandløb og blive sediment eller afstrømning, sænke den samlede kvalitet af vandet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com