Hvordan opbygger jeg en afskærmet solen veranda på et dæk uden at knytte det til huset?

March 11

Tilføje en screenet i solen veranda til en eksisterende dæk skaber en afslappende værelse væk fra huset. Våbenhuset giver dig skønhed og fornemmelsen af udendørs, uden bugs og fugle. Placere solen verandaen på en eksisterende dæk, som ikke er tilknyttet huset giver dig fordelen af en præ-bygget foundation og eventuelt en fuld 360-graders visning.

Instruktioner

•Measure dæk 's hjørner og skære et hak ud af hver 2 x 4 tommer bestyrelsen, således at 2/3 af hvert bord passer over hjørnet af dækket.

•Dig et hul i hver af de dæk fire hjørner. Hullerne skal være 2 fod dyb og 8 inches lang. Hvis dækket er en ulige form, ikke rektangulær eller kvadratisk, skal være gravet et hul på hvert hjørne. Hvis bunken ikke udvide tidligere indlæg i jorden, placere hul så tæt som du kan til hjørne.

•Pour 18 inches af beton i et hul og sted en 2 x 4 tommer, 10-mund-lange bord i hullet. Placer bestyrelsen, så hakket glider over hjørnet af dækket. Pakke resten af hullet med beton og holde bestyrelsen støt indtil det kan stå selvstændigt. Gentag denne proces for andre hjørne bestyrelser. De fleste beton vil tørre i 30 minutter til fem timer. Tjek sæk for tørretiden. Vent på beton tørre inden du fortsætter projektet.

•Nail 2 x 2 tommer boards vandret omkring den udvendige kant af dækket. Beslutte, hvis din studs vil blive placeret 16 eller 24 inches fra hinanden og markere de rigtige steder. Vedhæfte studs til 2 af 2 boards med "L" beslag. Når knopperne er på plads, vedhæfte 2 x 2 tommer bestyrelser rundt toppen som indramning. Kontroller for at sikre, at rammen er niveau.

•Installer tag spær eller tagdækning boards på tværs af toppen, hver 16 inches. Tag spær er tilgængelig i skreddersyede størrelser til at passe enhver struktur. Hvis du ikke bruger spær, nail tagdækning boards til rammen. Dække spær eller tagdækning boards med krydsfiner og installere helvedesild eller tagmateriale.

•Vælg døren 's placering og skrue rammen på plads.

•Klippe skærmen rulle til længden behov med bidetang. Nogle tynde skærme materiale kan skæres med en saks. Hæft skærmen til studs og 2 af 2 plader på indersiden af skærmen veranda. Dække hele verandaen med skærmen, bortset fra området dør. Hænge døren i rammen. Brug niveau til at afgøre, om gulvet under dørkarmen er niveau. Skrue hængslerne i døren jamb. Line op døren med hængslerne og tillægger hængslerne døren med skruerne forudsat.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com