Hvordan opbygger jeg en arbejdsnedlæggelse kælder?

January 2

Hvordan opbygger jeg en arbejdsnedlæggelse kælder?

Hældningen på dit parti bestemmer hvordan du vil designe en arbejdsnedlæggelse kælder. Med tilstrækkelig planlægning, vil næsten ethvert hus eller masse rumme en udvendig dør. Investere midler til at bygge en arbejdsnedlæggelse kælder med en dør, der fører ind i din værftet eller indkørsel skal tilføje værdi til dit hjem. Bekostning af opbygningen af en arbejdsnedlæggelse kælder bør dækkes let i en hjem salg.

Vurdere byggeri

Undersøge typen af fundament dit hjem har. Du skal trække på hjælp fra en blok murer eller builder til at regne ud hvor hen til ophæve plads til en dør. Blokke eller beton skal skæres fra fundamentet ved hjælp af en konkret sav. Bygning tilbage støtte indramning omkring den nye dør kræver ekspertbistand.

Fjernelse af snavs

Hvis din værftet er helt plan, skal du grave en trappe eller rampe ned til din ny kælder dør. Leje en "grøft heks" eller andet grave udstyr for at undgå at gøre dette i hånden. Det er afgørende at afgøre, om jorden er fuld af sten, som ville hindre denne proces, før du går videre. Hvis der ikke er noget problem, design trin til at gå til din ny kælder dør. Designe en støttemur eller trappeopgange skal opbygges af beton eller aske blokke, også.

Fugt problemer

Konstruere trapper og en støttemur i måder at tilbageholde fugt. Du ønsker ikke vand til at filtrere ind i din kælder via trapperummet. Spørg blok mason til at hjælpe dig udnytte vandtætning materialer tilstrækkeligt. Spredning en vandtætning sammensatte i blokke eller konkrete side overfor snavs vil være vigtigt. Overveje at udjævne beton over blokke på den side vender trappeopgange for at tilføje ekstra beskyttelse. I mange tilfælde vil du vil konstruere trappeopgange og opbygge trin før at gøre kælderen døråbningen.

Materialer til køb

Køb en ståldør og indramning til kælderen. Stål vil vare meget længere end en trædør. Hvis du ønsker en lookout vindue ved siden af døren, købe en, der er stor nok til at bruge i en nødsituation eller i tilfælde af brand. Du skal rådføre sig med blok mason om leje af en beton saw og værktøjer til at fjerne døren plads. Skitsere den plads til at skære i aske blokke af første ved hjælp af en elektrisk boremaskine med lidt konkrete.

Fjerne, åbne langsomt

Du ønsker ikke at svække grundlaget af forårsager revner eller bygning ringere støtte hvor døren stod. Tænk på dette trin som kirurgi kræver en delikat teknik. Du kan blive fristet til bare knock out blokke ved hjælp af en forhammer. Brug i stedet konkrete saven til at slice gennem foundation og mejsel åbning i etaper. Laset kanter af åbningen skal være dækket af døren vender og side indramning. Dit mål vil være at holde mejslet åbningen så firkantet som muligt.

Færdigbehandling af

Tuck masser af isolering mellem åbning for døren og døren jamb materiale. Isolere godt omkring et vindue, du installerer, også. Skære døren beklædningsmaterialer til at passe stramt og caulk alle relevante steder. Installere en tærskel kit med en tætningslister enhed skrues på plads på toppen. Placer tætningslister omkring dør. Hænge døren og installere en døde-bolt låsesystem for sikkerhed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com