Hvordan opbygger jeg en asymmetrisk træhus?

July 20

Du kan bygge et træhus mellem to eller flere træer, og så længe det er velafbalanceret og sikker, det behøver ikke at være perfekt symmetriske. Det vigtigste skridt er at vælge stærke træer, der kan holde vægten af dit træ hus. Du bør vælge træer, der er sund og stærk, og der er tæt nok sammen, at du kan spænde over afstand med en enkelt tværbjælke. Når du har fået de rigtige træer, nødt du bare til at opbygge en stærk nok platform til at holde Parlamentet om, at du planlægger bygning.

Instruktioner

•Find træer i området hvor du vil som træ hus, som mindst 12 inches i diameter, og der er ikke mere end 12 fod fra hinanden på den længste pege. Du kan bygge på så mange træer som du gerne vil, men den enkleste træhus kan opbygges på tre træer. Du kan bygge træhuset rammen i næsten enhver form, så længe gulvet i træhuset er afstivet mellem to eller flere træer.

•Measure afstanden mellem hver af træerne. Tilføje to fødder til måling til at forlade nogle plads til træer at bevæge sig uafhængigt af hinanden i vinden. Disse målinger svarer til længder af støtte strøer du bliver nødt til at skære for at lægge platformen.

•Measure og mark højden af platform på hver af de træer, hvor platformen vil hvile. Span afstanden mellem hver af træer med en længde af træ eller dyvel og sørg for, at de omhandlede varemærker er niveau på alle træer.

•Klippe støtte strøer ud af 2 af 8 træ planker. Midlertidigt skrue den første tværbjælke til understøttende træer. Brug en 3/4-inch bit, bore et hul ind i både tværbjælke og træet, hvor de to længste sider mødes. Bruge en enkelt 8-tommer lang 3/4-inch lag bolt til at vedhæfte tværbjælke til træet, forlader den bolt slæk nok som tværbjælke stadig frit kan bevæge sig op og ned.

•Fjern de skruer, der holder tværbjælke i sted, og lidt afstive tværbjælke over niveauet mærkning. Foranstaltning 8 inches fra tværbjælke mærkning og bolt en J-beslag til det træ, der tværbjælke vil hvile på, således at bunden af beslaget ligger 8 inches under varemærket niveau. Sænke tværbjælke ind J beslag, og bruge en skralde skruenøgle til at stramme lag bolt i anden enden af tværbjælke.

•Gentag trin 4 og 5 med hver af de resterende strøer. Hvis det er muligt, bolt de to længste strøer i det samme træ.

Hæng gulv bjælker mellem de to længste ydre strøer og parallel til den sidste side i trekanten. Space gulv bjælker 16 inches fra hinanden på midten, og skrue dem til de ydre strøer.

•Measure i grundplan og snit 2 eller flere stykker af krydsfiner til at dække strøer. Lå krydsfiner gulve på strøer og skru den på plads. Skrue krydsfiner til hver af gulv bjælker og bærende bjælker, således at alt er knyttet.

•Build eller hænge en stige op til platformen. Dette kan gøres af skruning længder af 2 x 4 træ planker ind under en af træstammerne, eller ved at bygge en fritstående stige ud af længere 2-af-4s fra jorden til platformen.

•Build uanset super-struktur du ønsker på toppen af din platform. Dette kan være så simpelt som at tilføje et tag over platformen og forlader træ hus åbent til luften, eller du kan opbygge en lille ramme struktur på platformen med vægge indrammet på 2 af 4s og beklædt med krydsfiner.

Tips & advarsler

  • For en mere sikker og længerevarende træ hus, bruge cedar planker til de mest udsatte dele af træ hus, da cedar ikke rådner eller warp let under våde forhold, og pels enhver fritliggende træ i polyurethan belægning til at forsegle den.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com