Hvordan opbygger jeg en energi Effiecient House?

April 6

Hvordan opbygger jeg en energi Effiecient House?

Energi effektive huse er ønskeligt for en række årsager. Ved hjælp af de mest energieffektive funktioner og byggekomponenter i et hjem, tilføjer værdi, sparer penge i vedligeholdelse og vedligeholdelse og hjælper miljøet. Hvert element i dit hjem, fra det parti, du vælger at helvedesild på taget, kan være energieffektive. Med forskning eller den rette hjælp, kan du bygge en energieffektive hjem fra top til bund.

Instruktioner

•Kontakt flere entreprenører, der specialiserer sig i energieffektive hjem bygning. For de bedste resultater, medmindre du er en erfaren builder eller i en beslægtet handel, kan det ikke anbefales at du administrerer bygge dit eget hjem. Se boliger, som kontrahenterne har bygget hvis det er muligt, og gennemgå de planer, de tilbyder i forhold til de andre entreprenører, du overvejer. Vælg den entreprenør, der passer til dine behov tættest og giver den højeste energi-effektive rating for det budget, du har.

•Vælg lokationen bygningen at forbedre energieffektiviteten. Tage i betragtning eksponering for solen for solenergi, grade af masse til bygning del af hjemmet i jorden hvis det er muligt, og slags vejr eksponering dit hjem vil have på denne placering.

•Fastsætte dit hjem plan med den idé, at energieffektivitet er bistået af at have mindre plads og velplanlagt plads. Multi-use værelser i stedet for ekstra værelser er en klog idé hvis det er muligt. Overvej antallet af personer i dit hjem og opbygge der passer til dine behov, komfortabelt, men ikke overdrevent.

•Review hver fase i hjemmet til at forbedre energieffektiviteten. Hvis der er en kælder, overveje præfabrikerede kælder vægpaneler, der er isoleret og forseglet. Sørg for udformningen af hjemmet er indpakket i en isoleret hus wrap. De fleste bygningsreglementer kræver dette, men der er forskellige niveauer af kvalitet for dette produkt. Vapor forsegle hjemmet under opførelsen, og være sikker på, at isoleringen er den højeste rating dit budget tillader. Udnyt solen for tilsat varme hjælp hvis det er muligt. Windows er et vederlag for både indsamling energi og måder dit hjem kan miste energi. Køb de bedste windows kan du råd til og arrangere dem i planen at tillade dig at begrænse belysning behov for indretning af hjemmet at få en dobbelt besparelser.

•Purchase mekaniske systemer, at indarbejde de bedste grønne teknologi du har råd til. Tankless varmt vandvarmere er et glimrende valg. Solvarme eller energi er en høj prioritet. Ovn og klimaanlæg enheder er centrale elementer, og der er en række valgmuligheder for energieffektivitet. Ovnen valg omfatter kondenserende ovne, ovne med indbygget befugtere lavere varme behov, og tyngdekraft fodret enheder.

•Furnish dit hjem med energieffektive apparater, der har en høj energi star rating og er designet med den nyeste grøn teknologi kan du finde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com