Hvordan opbygger jeg en Garage før mit hus?

April 28

Hvordan opbygger jeg en Garage før mit hus?

Du kan bygge en garage før du begynder at konstruere dit hjem. Naturligvis, du nødt til at have alle byggetilladelser i sted. Arbejder på garagen først lader du har en plads til at gemme visse elementer i dit hjem byggeri. Garagen gør en god sammenkomst sted for at diskutere opførelsen af hjemmet med din arbejdstagere og projektleder.

Jord terræn

Sikre din garage bygning område er placeret korrekt i dit hjems foundation. Du vil garage til at se rigtigt, hvis det er i en skrånende værftet eller hævet område. En byggeentreprenør kan hjælpe med at betegne den nøjagtige plads at begynde garage byggeri. Specifikke undersøgelse teknikker skal gennemføres for at opbygge både garage og hus i de rigtige steder.

Spil fra huset

Start garage projekt af ejerkrav off kanten af huset først. Du kan uforvarende har huset dimensioner og ikke vide det, hvis du undlader at satse off hus plads. Når du er sikker på både hus perimeter og garage område er korrekte, begynde processen med at installere grundlaget for garagen. Sikre, at indkørslen elevation fungerer godt med hoveddør placering. Ikke alene er kloakering og curbside appellere vigtige, men du vil også indkørsel til at give en behagelig vinkel for nærmer garagen.

Opbygge rammerne

Konstruere den træ ramme af garagen; Du skal bruge assistenter til at samle de fire sider og sikre dem sammen som en boks. Sikre at foundation slab. Spær vil passe på toppen af de fire vægge; du bliver nødt til enten bygge dem onsite eller Bestil dem pre-made. Har en konstruktion ekspert onsite til at føre tilsyn med arbejdstagere i hejse spær på plads; spær kan falde og sårer (eller dræbe) nogen, da de er både vanskelig og meget tunge at administrere.

Vedlægge garagen

Installere tag beklædningen og afslutte tagdækning på garage til at beskytte det mod regn. Slut op windows, en gå-ud døren og drive-in garageporten. Få elektricitet hooked op, så du vil have lys onsite at opbygge arbejde bænke eller kabinet og for mere udvidet arbejdstimer.

Sidespor er afgørende

Mursten ikke garagen, indtil dit hjem er bygget. Bestil mursten for hele sagen, så huset og garage mursten udendørsbrug vil matche. Hvis garagen sidespor bliver murværk, kan du gå videre og installere den. Male murværk, hvis du har lyst. Hvis du bygger dit hjem flere måneder i fremtiden, kommer tilbage og opfriske den udvendige maling på garage til at matche huset.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com