Hvordan opbygger jeg en hjem kul lagerenhed?

December 18

Hvordan opbygger jeg en hjem kul lagerenhed?

Når du opbygger en kul opbevaringsenhed, overveje omkostningerne ved materialer, størrelse af den foreslåede installation, placeringen af lagerenhed og strukturelle design og stabilitet af den nye konstruktion. Kort sagt, skal butikken være sikker, økonomisk, let at adgang og stærk nok til at håndtere lagring af store mængder af tunge, uhåndterlige kul.

Instruktioner

•Decide hvor meget kul du vil sandsynligvis nødt til at lagre, for eksempel, i løbet af en vinter. Anslå størrelsen af kul du brugte under et helt år. En gennemsnitlig hjem kan bruge omkring to tons kul hvert år.

•Vælg placeringen af storage-enhed. Vælg en udendørs placering for et stort lagerenhed og reducere indendørs støvgener. Beregne mængden lagerplads, du vil kræve for at gemme tonsvis af kul. Den generelle regel er 40 kubikfod for et ton af kul. Hver kant vil måle omkring 40 inches. Måle ud af størrelsen af opbevaring kræves på webstedet ved hjælp af et målebånd. Afbilde det på jorden med sten, eller hammer i små træ indsatser omkring den tilsigtede perimeter.

•Hold dine kul tørre. Grave i jorden først med en spade. Udjævner base og sider ved hjælp af en spade og en libelle. Installere trådnet over hele bunden af hullet ved hjælp af robust, helst galvaniseret wire, som vil tillade kulstøv at bosætte sig under de anvendelige kul stykker, og forhindre støv ind i dit hjem. Sikre trådnet af indpakning kanterne med store sten.

•Line omkredsen af kul butik med nok vandtæt presenning til nå op ad siderne og udvide ud over jordens overflade ved siden af storage-enhed, som vil forhindre jordfugtighed fra skadelige kul. Vægt kanterne af presenningen med tunge sten. Opbygge et låg fra stærk plast eller træ. Sikre de låg, en halv fod længere på alle sider end fire bymuren, men passer mellem de tunge sten holde presenningen.

•Brug en maske og tykke handsker. Flytte din kul ved hjælp af dine hænder, eller i bulk ved hjælp af en trillebør. Tip kul inde lagerenhed i etaper. Brug din spade til niveau af kul og skabe mere plads. Fastgør låget, når butikken er fuld. Vægt låg ned med sten hvis du tror det kan blæse væk eller blive forstyrret af dyr.

Tips & advarsler

  • Gemme kul for så kort et tidsrum som muligt før brug og holde kul tør for de bedste resultater under opvarmning.
  • Kulstøv er farlige, når pustet, da det kan beskadige luftvejene. Bære en maske og handsker til at forhindre støv indånding, når du håndterer kul.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com