Hvordan opbygger jeg en lille, velbygget hus?

November 4

Hvordan opbygger jeg en lille, velbygget hus?

Når det gælder om at finde et hus, du elsker, har alle forskellige præferencer og specifikationer. Nogle mennesker har brug for en masse plads med stor, åben værelser og luftige lofter, mens andre foretrækker at føle hyggelige og komfortable i et lille hjem, der er pænt møbleret. Ligegyldigt hvad størrelse hus ønsker du, det er vigtigt, at det er godt bygget, så det vil være langtidsholdbare og behøver ikke konstant renovering og reparationer.

Instruktioner

•Hire et velrenommeret byggefirma til at gøre byggeriet for dig. Check ind deres referencer og bede om at se tidligere arbejde, således at du ved det en kvalitetsjob og kan have tillid til. Det er bedst, hvis virksomheden er specialiseret i små huse fordi det vil være mere opmærksom på måder at spare plads og hvor de fleste effektivt oprette din bygning.

•Plan dit hus med en arkitekt, der har specialiseret sig i små huse. Han vil være i stand til at udtænke måder at få værelser gøre double-duty eller kreativt passer i lagerplads uden at tilføje kvadratfod.

Dyrknings virksomheder, der specialiserer sig i små, pre-bygget hjem til enten bestille en til dig selv eller til at finde ud af, hvordan de skaber deres strukturer. Nogle sådanne virksomheder er lille hus selskab fra Virginia, V2 verden fra Phoenix, Arizona, og Tumbleweed boliger, som kan findes online.

• Giv op værelser at du aldrig eller sjældent bruger, såsom en spisestue eller formelle stue, og vælge elementer, sparer plads, såsom køjesenge og brusebade i stedet for et bad.

•Build møbler ind i væggene på samme tid, at du bygge hus, som senge og tabeller, fold og gemme i væggen, når de ikke er i brug.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com