Hvordan opbygger jeg en overdækket veranda på en Mobile Home?

January 24

Hvordan opbygger jeg en overdækket veranda på en Mobile Home?

En veranda på et mobilhome kan give plads til at udvide levende områder eller underholde gæsterne. Ved at dække veranda med et tag, kan du bruge pladsen på flere dage om året. Du kan bygge veranda på en enkel måde at give skygge til afslapning, eller du kan udvide design til også at omfatte spisning og madlavning plads. Sørg for at tjekke enhver bygning krav i dit område. Indhente en tilladelse, før du begynder at arbejde.

Mobil-hjem tagkonstruktionen

Hvis din autocamper vil forblive på plads for en lang tid, overveje at vedlægge våbenhus tag til mobilhome struktur. Tale med autocamper forhandlere om hvordan dit mobilhome blev fremstillet. Følg deres forslag om vedhæftning verandaen til træ eller metal bjælker. Vægten af en veranda skal sikres via specielle bolte til mobilhome indramning.

Design og materialer

Tegne en meget detaljeret plan inden du køber ind for materialer. Taget af våbenhuset skal enten hænger sammen med mobilhome tagfladen præcis eller konstrueres til at stå lidt over det. Et skrånende tag skal være ene fod højere ende ved siden af mobilhome at kaste regn korrekt. Køb salt-behandlede tømmer til bygge alle komponenter i våbenhuset. Sikre rammerne sammen med både søm og skruer. Installere solid støtte stillinger, der er ikke mindre end 6 af 6 inches.

Pyntede og Base

Det fundament, som vil støtte den overdækket veranda skal være en betonplade mindst 12 inches tyk. Hvis du bygger på træterrasse, styrke alle bestanddele af de bærende stillinger. Du ønsker ikke at bygge et flot tag der dækker på en substandard base. Den største fjende af træ pyntede er fugt fra regn og sne. Børste på flere lag af vandtæt dæk pletter eller maling på udsatte træ til at beskytte din investering.

Dække konstruktion

Når du får veranda ramme på plads, kan det være fristende at bruge plastik eller metal til at skabe dækning. Det er bedre at installere krydsfiner beklædningen over spær toppet af asfalt helvedesild. Bygge i udhæng og installere tagrender og nedløbsrør så godt. Dækker veranda med traditionelle hus materialer af krydsfiner og helvedesild gør det lettere at gøre verandaen til en plads på skærmen eller glas værelse senere.

Ekstra funktioner

Bruge sidesten indramning materiale for at vedlægge ene ende af våbenhuset, hvis du har lyst. Bygge i ene ende afsnit oprette et privatliv skærmen fra nære naboer og til at holde hylder eller en lagring kabinet. Du kan forvandle verandaen til en familiesammenkomst område på visse tidspunkter af dagen ved at placere et TV på en hylde område. Ramme i det nederste område af lukkede årets verandaen at opbevare grilling udstyr. Når du opbygger dækslet veranda, overveje at udvide taget ud over verandaen pyntede i side gården til at oprette en carport.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com