Hvordan opbygger jeg en passiv solvarme hjem?

February 5

Hvordan opbygger jeg en passiv solvarme hjem?

Utility omkostninger er støt stigende, og elselskaberne er ikke kendt for jævnligt sænke priserne. Dette fører økonomisk snu forbrugeren til at finde alternative metoder til opvarmning og køling hjem. Solenergi har meget lovende, når det kommer til at spare penge på El. Passiv solvarme betyder, at der ingen energi, der forbruges for at bringe solenergi i huset; solar power source er faktisk indbygget i huset struktur. Derfor kan opbygge en passiv sol hus foretage drastiske nedskæringer i købte energiforbrug. Følg nogle solar-relaterede parametre for at bygge din passiv sol hus.

Instruktioner

•Situate house at drage størst fordel af sol-cyklus. Undgå tab af kritiske vinter varme vinde ved at bygge den længste væg af huset inden for plus eller minus 15 grader af sande syd, uanset hvor du er placeret.

•Hold til mindst størrelsen af øst - og vestvendt vægge. Ikke Find nogen store åbninger i disse vægge. Holde windows på disse mure, små. Vælge mere lodret, smalle vindue stilarter.

•Lad off dobbelt-glas skydedøre på øst - og vestvendt vægge. Anbring ikke nogen døre i disse gavlene, hvis muligt, da dørene er den største, mest anvendte åbninger i huse.

•Kontrollér, at alle sydvendte vinduer og Solens masse sig er korrekt dimensioneret for areal varme rum i huset. Tjekke med de lokale passiv-solar eksperter i dit område eller på internettet for at få de rigtige beregninger for din planlagte størrelse. Begrænse den sydvendte vinduer til ikke mere end 7 procent af den samlede opvarmede etageareal, hvis din solmasse er eksterne.

•Fastsætte hænger ud for at give skygge om sommeren og fuld sol om vinteren. Størrelse tag udhæng korrekt at forhindre sommervarmen få i løbet af dagen. Konstruere udhæng til mindst 18 inches eller længere, afhængigt af de lokale solar anbefalinger for dit område.

•Look på, hvordan hvert værelse er mest tilbøjelig til at blive brugt. Overveje trafik og belægning mønstrene af hver, og vælg typen solar system der bedst passer til disse behov. Vælge en sun plads eller direkte gevinst system hvis værelserne har højt energibehov.

•Sæt de værelser, der kræver mindre energi langs den nordlige kratervæg. Planlægge køkkenet til den nordlige væg, fordi det har varme-genererende ovne og andre apparater, der kan hjælpe med at varme disse områder. Plante træer og buske på væggene eksternt til at hjælpe buffer dem fra direkte vejr kraft.

Tips & advarsler

  • Passiv-solar huse er langt mindre behageligt, hvis de ikke er bygget veje.
  • Overvej at tilføje nuancer for at bevare mere varme, når solen går ned.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com