Hvordan opbygger jeg en Territorial-stil hus?

January 21

Hvordan opbygger jeg en Territorial-stil hus?

Ret almindeligt i de sydvestlige, territoriale-stil hjem er kendt for deres flade tage og udvidede træbjælker, kendt som vigas. Da spanierne kom til den amerikanske southwest, bemærkede de, hvordan adobe blev brugt af indfødte amerikanere til at holde deres hjem cool. Integrere spansk arkitektur med lokale stilarter og materialer, Santa Fe territoriale hjem udviklet. I dag, vilkår såsom "territoriale," "Santa Fe," "Adobe" og "pueblo," mens ikke helt synonymt, bruges ofte synonymt som navn for disse southwestern-stylet hjem. Territoriale boliger er stilfulde og energieffektive, men er ikke tilladt i alle stater.

Instruktioner

•Kontrollér bygningen kode regler for tilladt byggematerialer i området hvor du planlægger at bygge. Nogle stater, herunder Arizona, Californien og New Mexico, mener adobe en standard byggemateriale, men ikke alle medlemsstater tillade brug af disse materialer. Stater med kraftige snefald kan muligvis ikke tillade det flade tag af territoriale hjem.

•Familiarize dig selv med territoriale arkitektur. Besøge biblioteket og/eller Søg online. Den bedre informeret er de bedre beslutninger du kan gøre med hensyn til dit hjem.

•Locate parti, som du ønsker at opbygge. Det kan være lettere og billigere at bygge dit hjem for at passe meget end omvendt. Bekræft, at din stil hjem, overholder lokale arkitektoniske normer og love. Ifølge hjem-planer-Advisor.com, territorial hjem er ikke velegnet til små partier, delvis på grund af de meget tykke mure.

•Vælg dit hus planer. Mange territoriale-stil planer er tilgængelige. For en brugerdefineret hjem, leje en arkitekt til at designe et hjem til dine specifikationer.

•Arrange finansiering. Medmindre du har midlerne i besparelse, eller er uafhængigt rige, skal du sørge for, at et byggelån. Banken vil kræve forskellige dokumenter vedrørende hus planer.

•Locate arkitekt eller design konsulent og en bygherre. Arkitekten kan tilbyde builder forslag. Spørger territorial boligejer for anbefalinger er en god måde at finde pålidelige fagfolk. Kontrollere enhver potentiel kontrahent post på amtets registrator af entreprenører.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com