Hvordan opbygger jeg en vedhæftet Carport fra en blok bygning?

December 20

Hvordan opbygger jeg en vedhæftet Carport fra en blok bygning?

Forskellen mellem vedlægge en carport til en blok og en træ bygning er skruer eller bolte anvendes. Vedhæfter træ til træ er mindre kompliceret, fordi et lag skrue er nemmere at installere end en toggle bolt. Brug 4 x 4 stillinger til siderne af carport og sætte to af dem lige ved siden af bygningens blok. Dette gør det lettere at vedhæfte carport, fordi afstanden mellem posten og bygningen er minimal.

Instruktioner

•Mark den eksisterende blok væg til bredden på carport. Gøre mærker på blok væggen der er 120 inches fra hinanden. Drive en aktiepost i jorden repræsenterer disse mærker.

•Square carport med væggen med en 6-8-10 trekant. Måle mod midten af carport fra et af mærkerne og gøre en mark på væggen i 72 inches eller 6 fod. Bindebånd på bålet som repræsenterer mærket hvorfra du bare målt og trække det 96 inches lige ud fra væggen og markere det i overensstemmelse hermed. Justere strengen, indtil afstanden mellem den på strengen og mærket på væggen er 120 inches og drive en aktiepost i jorden. Gentag dette trin for den modsatte side af carport.

•Lay ud stillingerne. Bruge staven drevet på 120 inches som vejledning og trække strengen til 192 inches eller 16 fod. Køre en aktiepost i jorden der, men trække strengen 24 inches yderligere. Køre en aktiepost i jorden der og bindebånd til det. Gentag dette på den modsatte side af carport. Brug denne streng til at justere på ydersiden af stillingerne.

•Dig stolpehuller og indstille stillingerne. Grave tre stolpehuller pr. side af carport; en på væggen og derefter på 8 fod og 16 fod. Grave huller 48 inches dyb og 10 inches i diameter. Angive stillingerne i huller, sætte 4 inches af snavs omkring indlæg efterfulgt af 6 inches af grus til at holde stillingen plumb. Hæld beton omkring stillingerne og lade det helbrede natten over.

Uddelingen carport til væggen. Bor tre huller gennem stillingerne ved siden af blok væg og gennem beton blokke med en 3/16-tommer bore. Fastgør stillinger til væggen med skifte bolte. Placere en 10-fods 2-ved-4 på toppen af stillinger ud for væggen og fastgør den til væggen med fem skifte bolte.

•Køre den spær ramme. Sikre en 10-fods 2-ved-4 selv med toppen af stillinger i slutningen af carport med 3-tommer dæk skruer. Sikre en 17-foot 2-af-4 til enderne af 2 x 4 på væggen og ydersiden af stillinger med 3-tommer dæk skruer. Den øverste kant af denne 2 x 4 skal være selv med toppen af stillinger i slutningen af carport.

•Installer spær og tagdækning. Installere 2 x 4 tværbjælke bøjler inde den 17-foot 2 af 4s på 24-tommer centre med 1-tommer dæk skruer. Sikre den 10-fods 2-af-4s til tværbjælke bøjler med 1-tommer dæk skruer. Installere den bølgede tagdækning til toppen af spærene med selvskærende tagdækning skruer.

Tips & advarsler

  • Brug en plan til plumb stillinger under indstilling processen.
  • Klip 2 af 4s til at passe mellem spær for stabilitet, hvis det er nødvendigt.
  • Efterlad ikke elværktøj inden for rækkevidde for små børn.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com