Hvordan opbygger jeg en veranda gulv og tag?

July 5

Den enkleste form for våbenhuset og tag er en betonplade med en skrå stilling og beam tag. Den endelige afgørelse vil afhænge af din stil, dine præferencer-- og dit budget. Opbygning af træ indgangsparti eller andre tag stilarter vil øge kompleksiteten og omkostningerne til jobbet. Tjekke lokale bygningsreglementet før du begynder, som mange jurisdiktioner har restriktioner på verandaen tilbageslag og andre faktorer, der indvirker på design og konstruktion. Du skal muligvis en bygning tilladelse. Også tjekke dit nabolag for ideer på indgangsparti. Hvis du ikke er erfaren i konstruktionen, ikke prøve det selv.

Instruktioner

Opbygning af et konkret våbenhus og grundlæggende trætag

•Measure og mark område for din konkrete veranda med træ stakes og Selvbygger sejlgarn. Derefter udgrave området omkring 10 inches dyb--6 inches for grus base, 4 inches til beton. Grave huller på udvendige hjørner for 4 x 4 stillinger; lave huller omkring en tredjedel endelige højden af dit indlæg, dvs 3 fødder for en 9-fods indlæg. Hvis din span er mere end 10-12 fod, grave huller i midten af hver side til mere støtte. Hvis der er en lang spændvidde tværs over forreste del af huset, sæt stillinger omkring tre fødder fra hinanden på hver side af midten.

•Indstil dit indlæg i beton. Det er bedst at blande beton og tamp det i fast omkring post, men du kan også udfylde hullet med tørbeton, tamp det fast, så våd det ned til at indstille den. Lad stillinger sæt mindst natten over. Kontrollere, at stillinger er plumb og form firkantede hjørner. Sørg for indlæg er den samme højde, og den korrekte højde. Din skrå tag behov en skråning af mindst 1 tommer for hver fod. For eksempel, hvis din udenfor indlæg 9 fod høj og din veranda er 12 fod lang, skal du indlæg enden hus at være 10 fod høje.

•Kompakt din snavs med en hånd eller mekaniske tamper. Derefter opbygge en 2 x 4 bord form rundt i kanten på ydersiden af stillingerne. Let frakke træ med vegetabilsk olie til at forhindre beton klistrer. Kontroller hjørner er firkantet og spil former sikkert på plads. Derefter tilføje grus i lag, komprimering hvert lag, indtil bunden er omkring 6 inches tyk; Det bør komme op til bunden af din 2 x 4 former. Lå svejsede wire eller lignende styrke på toppen af grus.

•Pour din beton. Placer en gummibelagt eller asfalt-type udvidelse form mod hus side, hvis pladen bliver røv op til et fundament. Fylde beton til toppen af formularer, så smøre den med en 2 x 4 eller lignende værktøj til at komprimere det og niveau. Når betonen begynder at indstille, glatte det med en murske; Du kan lægge et bord på tværs af toppen af formularerne, der giver dig en arbejdsgruppe overflade, som du murske. Lad betonen indstillet og fjerne former.

•Nail eller skruen på 2 af 6 tommer finans bord (en understøttende bestyrelse, der fæstner til bjælker eller strøer i hus mur at støtte tag) til hus-væggen. Søm eller skrue en anden 2 af 6 på tværs af udvendige hjørne stillinger. Sørg for både brædder er niveau og hældning mellem dem er korrekte. Nail metal tværbjælke bøjler på de to 2-af-6s 24 inches fra hinanden, så negle i 2 af 6 bjælker fra væggen til den ydre kant af taget. Tværbjælke bøjler købes i enhver bygning levering butik--de passer over toppen af en 2-af-6 og ender af den tilstødende bestyrelsen til at fastgøre den.

•Sheath tag i orienteret strand board (OSB) naglet til tag strøer. Derefter lå tagdækning papir og søm ned helvedesild. Sætte en metal drop kant under helvedesild på alle sider. Du kan også installere bølgede metal eller andre tagdækning, men sørg for det er i overensstemmelse med beboelse koder og matcher stilen i huset.

Tips & advarsler

  • Få hjælp til at hælde beton og indramning tag.
  • Beton er rodet; slid gummistøvler og handsker.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com