Hvordan opbygger jeg en veranda på et A-Frame hjem?

April 29

Hvordan opbygger jeg en veranda på et A-Frame hjem?

A-Frame huse er populære i skisportssteder og andre ferieområder. De er markante, kaste regn og sne effektivt og kræver lidt udvendige vedligeholdelse, da der er par lodrette vægge til at holde malet. Du kan tilføje en veranda til en A-frame hus med lidt arbejde og nogle fantasi. A-frames er bygget med to eller tre historier og varierende bredder, som vil påvirke veranda konstruktion. Designmuligheder er også påvirket af det område, hvor huset er placeret og partiet det sidder på. Kontrollere lokale bygningsreglementet før planlægningen A-frame veranda tilføjelse

Instruktioner

•Decide hvor du vil en veranda--front eller ryg, jordoverfladen eller andet niveau-- eller jordoverfladen veranda med dæk ovenfor. Derefter beslutte på et design. Nogle A-frame indgangsparti er indsat, med en del af huset strækker sig ud ved siden af våbenhuset. De kan også være fuld bredde A-frame hus, men under sit tag eller separat indgangsparti strækker sig ud fra selve huset. Når du har et design i tankerne, skitsere det på millimeterpapir og derefter beregne hvad indramning tømmer og andre materialer, du skal. Bygning levering butikker kan hjælpe med at designe.

•Build en jordhøjde veranda strækker sig ud fra A-frame hus ved udgravning et område, indramning det med 2 af 4 brædder satset på plads med firkantede hjørner og derefter hælde beton over en komprimeret grus base. For et tag eller dæk ovenfor, grave stolpehuller på de udvendige hjørner og mod væggen og sæt 4-tommer af 4-tommer indlæg på hjørnerne; indlæg skal sættes omkring en tredjedel af deres længde. Kontroller stillingerne er firkantet og plumb og toppe er niveau. Færdig beton af nivellering det med et 2 af 4 indlæg og udjævning det med en konkret efterbehandling værktøj.

•Kontrollér en anden historie våbenhus ved der dækker jordoverfladen veranda med et dæk eller, hvis det andet niveau af A-frame på jordoverfladen på en stejl masse af bygningen ud fra døren. Dæk veranda, søm eller skrue 2 af 6 tommer bestyrelser mellem Hjørnestolperne, hænge 2 af 6 strøer på dem med tværbjælke bøjler og derefter søm ned 2 af 6 gulvbelægning. For en jordnær øvre historien verandaen, grave stolpehuller på fire hjørner og synke indlæg, fylde hullerne med beton. Derefter søm eller skrue 2-tomme ved 6-tommer bestyrelser rundt langs kanten og negle 2 af 4 eller 2 af 6 brædder på tværs for et gulv. Negle 2 af 4s på toppen hjørne indlæg, derefter foretage et rækværk af 1 af 2 eller 2 ved 2 brædder, naglet lodret topplade og 2 af 6 bestyrelser.

•Build en inset våbenhus af enten udvide A-frame tag og indramning halvdelen af det for et værelse med anden halvdelen åbner for en veranda eller ved at fjerne en del af de eksisterende ydre væg, derefter sætte nye 2 af 4 indramning omkring det at lave nye indvendige vægge. Klædte ydersiden af de nye vægge til at matche resten af huset, derefter bygge en ydre rækværket fra 2 af 4 og 2 af 2 brædder og sætte træ eller andre pyntede våbenhus i stueetagen.

•.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com