Hvordan opbygger jeg et drivhus Atrium?

January 14

Hvordan opbygger jeg et drivhus Atrium?

Et drivhus med et atrium, også almindeligt kendt som paneler glasloft, er en visuelt imponerende og effektiv måde at give din planter ekstra sollys. Når fundament og væggen i drivhuset er blevet rejst, bliver installere en fancy glasatrium den sidste fase af bygningens konstruktion. Den færdige windowed loft vil være en sofistikeret måde at hinden dit ambitiøse haveprojekt.

Instruktioner

•Measure, skære og negle sammen 2 x 4 brædder for at skabe Atriums ramme. Glas-atrium kan være i ethvert kantede, hvælvet eller flad design, du ønsker, så længe rammer fuldstændig dækker i drivhuset base og at hver åbne afsnittet sikkert vil passe dine glaspaneler.

•Lift stykker eller hele atrium rammen til den øverste del af drivhuset 's base med brugen af en stige. Anvende en fugemasse caulking eller kit mellem bunden kanter af rammen atrium og i drivhuset grænser før sømning eller skruning dem sammen.

•Sæt ruder i hver åbning af træ atrium rammen og sikre dem på plads langs den rude kanter med ruder sammensatte, caulk eller kit. Bruger en ruder eller fugepistol, anvende en linje af fugemasse langs kanterne af rammerne, således at hver rude er stramt på plads.

Tips & advarsler

  • Før du bygge dit drivhus atrium, overveje forskellige transparente belægninger til brug som standard glas, hærdet glas, glasfiber eller plader af hård plast til din æstetik og havearbejde behov.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com