Hvordan opbygger jeg et tag Over en Camper til vinteropbevaring?

October 16

Hvordan opbygger jeg et tag Over en Camper til vinteropbevaring?

Om vinteren kan være svært på køretøjer, især campister. Sne og is buildups kan beskadige udvendigt af køretøjet, og ekstrem temperatur udsving kan forårsage problemer for dæk. Kulde kan også forårsage rør til at fryse og skabe ravage med VVS. Endelig, du er ikke den eneste skabning, der værdsætter en varm hjem om vinteren - mus, woodchucks, vaskebjørne og andre små dyr har været kendt for at bruge campister som vinter boliger. En velbygget tag over din camper kan mindske eller fjerne mange af disse problemer.

Instruktioner

•Dig huller til stolperne. Hullerne skal være mindst 1 fod dybt. Angive stillingerne i huller 8 eller 12 fod fra hinanden til at danne en rektangulær disposition. Måle højden fra jorden til den øverste post for at sikre din autocamper vil passe. Blande betonen med vand ifølge producentens anvisninger og hæld det i hullerne. Lad den konkrete tørre natten over.

•Nail fire 2-inch-by-4-inch-by-12-foot bestyrelser til toppen af stillinger. Hvis du bor, hvor snefald er tunge, kan du skære en fod eller to ud to stillinger til skrå tag før placere rammen bestyrelser rundt om toppen af stillinger.

Uddelingen af fire 2-inch-by-4-inch-by-16-foot bestyrelser til toppen af rammen som spær. Space spær selv mellemrum langs 12-fods ramme, forlader en 2-fods udhæng på begge sider.

•Nail taget paneler til spær. Galvaniseret 5d negle, 1 3/4 inches i længden, bør anvendes. Overlap paneler for at undgå regn fra siver i gennem revner. Brug mindst én negl pr. fod for at holde taget fra blæser i blæsevejr.

•Test struktur for at sikre det er fast ved at trykke på de fire hjørne stillinger. Hvis det vakler, bygge cross-seler langs længden af strukturen. Måle en diagonal på tværs af de to lange sider og en kort side af rammen. Skær to 2-inch-by-4-inch-by-16-foot bestyrelser for hver diagonal, sømning én på indersiden af rammen og én uden. Afstivning bestyrelserne bør skærer midt i diagonalen.

Tips & advarsler

  • Brug 16-fods stillinger hvis din RV er højere end 11 fødder. Du kan også bruge letvægts krydsfiner plader til at dække siderne af Skjul, hvis du ønsker mere beskyttelse end blot et tag tilbyder.
  • Opbygge din camper husly på niveau, veldrænet jord.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com