Hvordan opbygger jeg Garage Cube opbevaring?

July 1

Hvordan opbygger jeg Garage Cube opbevaring?

Der er mange grunde til at bygge opbevaring kuber. Det indlysende er at organisere elementer i huset eller garage. Af alle de rodet steder i et hjem toppe garage sandsynligvis mange en boligejers liste. En løsning på dette problem er at opbygge kuben storagesystemer. Denne storagesystem er en økonomisk måde at organisere værktøjerne og andre elementer, der ender i garagen. Opbygge et sæt af dem at line den ene væg i garagen til at holde alt ligger i et område eller placere flere kuber på strategiske områder adskiller maleri forsyninger fra skruenøgler og sockets.

Instruktioner

•Sæt to stykker af 24-by-24-by-3/4-inch materiale på et arbejdsbord. Sæt klingen af pladsen kombination på 3/8-inch. Sætte den lange side af lederen af pladsen mod kanten og tegne en streg ned kant. Gentag dette på den modsatte kant.

•Kontrollér mærker på linjerne på 2, 7, 12, 17 og 22-tommer. Bore pilot huller på varemærker med 1/16-inch borehoved. Drill undersænker huller på toppen af de pilot huller omkring 3/8-tomme dyb.

•Sæt 22 1/2-by-24-by-3/4-inch materiale på arbejdsbord. Sæt den lange side af hovedet af kombinationen pladsen på en af de 22 1/2-tomme kanter og trække en linje som før. Gøre mærker fra den ene ende af linjen på 2, 11 1/4 og 20 1/2 inches. Bore pilot huller efterfulgt af undersænker huller som før.

•Strømforbrug i standby 24 x 24 tommer materiale på kanten så de pilot huller er lodret og undersænker huller er på ydersiden. Sætte nogle lim på 24-tommer kanterne af 22 1/2 x 24 tommer materiale. Indstille limet kanterne mod 24 x 24 tommer stykker hvor de pilot huller er boret i dem.

Uddelingen stykker til hinanden med drywall skruer. Rydde op overskydende lim straks med en fugtig klud. Anvende lim til tre kanter af 1 x 4-af-22 1/2-tommer tømmer.

•Sæt det under 22 1/2-inch kanten med pilot huller boret i den. Fastgør det materiale med drywall skruer. Bore pilot huller gennem venstre og højre side af terningen i tømmer. Drill undersænker huller på toppen af dem. Sikre tømmer til venstre og højre side af terningen med drywall skruer. Rydde op overskydende lim straks med en fugtig klud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com