Hvordan opdeles Pejsebrænde til en fortjeneste

October 2

Hvordan opdeles Pejsebrænde til en fortjeneste

Træ er en rigelige, vedvarende kilde til varme for boligopvarmning for mange mennesker. En udvidet, kolde vinter kan kræve flere snore af træ--en enhed, der er 8 fod lang, 4 fod høj og 4 fod bred. Det er vigtigt at have en stabil leverandør, som du kan stole på. Det er ligeledes vigtigt at den træ kutter til at vide, at han har faste kunder, der vil være at købe træ. For at opnå en fortjeneste som en træ fræser, er det vigtigt at have alle aspekter af en business plan arbejdede.

Instruktioner

•Know udgifter til opstart af virksomheden. Som minimum skal du en motorsav, en splitter og en varevogn, en opbevaring og sælge plads til træ og en kilde til træ. En to-person drift kan klippe, split og levere træ langt mere effektivt, så også overveje labor omkostninger for din medarbejder. En virksomhed licens, forsikring, limning og indarbejdelse gebyrer tilføje til start omkostninger.

•Find en kilde af træ, der er enten meget billigt eller endda gratis. Nogle ejere af fast ejendom vil lade dig styre deres træ masser på landlig ejendom og kan du holde de træer, som du fjerner i bytte for nogle gratis brænde. Udviklere kan betale dig for at skære træerne og slæbe dem væk. Hvis der er en overflod af træer, men kan dette kræve en større investering i udstyr såsom større lastbiler eller påhængskøretøjer.

•Lære så meget som du kan om hvilke woods er bedst og hvor hver præforme som brænde. Taler autoritativt om dit produkt giver potentielle købere en grund til at stole på dig.

•Præ-sælge så meget træ som muligt før du begynder at skære. På et minimum, medmindre du har et træ tørretumbler, tager det et år mellem den tid træ er skåret og hvornår det er acceptabelt til brug. Hvis du skærer træet uden det sælges før, arbejder du på spekulation, som er altid risikabelt.

•Price brænde efter hvor mange penge du har brug for at opnå en fortjeneste og under hensyntagen til hvad dine konkurrenter opladning. Hvis du kan underbyde konkurrenterne lidt samtidig opretholde en høj kvalitet af træ og kundeservice, og stadig opnå en fortjeneste, kan du opfordre kunderne til at skifte til din tjeneste.

•Tilvejebringelse ekstra tjenester for flere penge. For eksempel, tilbyde at stable brænde på kunders hjem for et fast gebyr pr. snor.

•Spørg for næste ordren ved leveringen af en belastning af brænde. Ikke afhænge af kunden kommer tilbage til dig for mere træ.

•Tag fordel af kulde, langsomme dage ved at oprette en vognlæs af brænde nær en travl vejkryds. Der vil altid være købere, der vil stoppe og købe flere stykker på en merpris. En ledning sælges denne måde bringer i flere penge end en sælges i løs vægt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com