Hvordan opløsningsmiddel baserede akryl maling kur?

November 26

Hvordan opløsningsmiddel baserede akryl maling kur?

Akryl maling blev opfundet kort efter anden verdenskrig og blev snart almindeligt for en bred vifte af applikationer. De kan inddeles i to brede klasser: opløsningsmiddel baserede akryl maling, som er opløselige i organiske opløsningsmidler; og vandbaseret akryl maling, som er vandopløselige. Hærdning af opløsningsmiddel baserede akryl maling indebærer nogle simple kemi.

Sammensætning

Opløsningsmiddel baserede akryl maling skylder deres farve pigment molekylerne de indeholder. Typen af pigment molekyle afhænger farve af maling. Akryl polymerer fungerer som et bindemiddel eller film-tidligere til at holde disse pigment molekyler sammen, så de ikke blot gnide engang anvendt. Vandbaseret maling indeholder også et overfladeaktivt stof eller emulgerende middel til at hjælpe pigment og akryl molekyler opløses i vandet; opløsningsmidler i maling, bære derimod både binder og pigment blandes i et organisk opløsningsmiddel. Afhængigt af den type eller mærke, kan malingen indeholde forskellige tilsætningsstoffer samt.

Tørring

Den organiske opløsningsmidler i maling er relativt ustabile ved stuetemperatur. Når du åbner dåsen og anvende maling, begynder opløsningsmidlet til at fordampe. De akryl polymerer i malingen generelt form små kugler, der går hånd i hånd som Opløsningsmidlet fordamper, langsomt dreje ind i en hård, tacky film. Denne film holder pigment--del af maling, der gør det farverige--bundet på plads.

Hærdning

Helbredelse for opløsningsmiddel baserede akryl maling er hovedsagelig en fysisk proces drevet ved fordampning af opløsningsmidlet--ingen kemiske reaktioner er involveret. Dette er forskelligt fra mere traditionelle oliebaserede malinger, som helbrede gennem en kemisk reaktion med ilt i luften, og polyester træ finish, som helbrede gennem en reaktion mellem ingredienser i finish, selv. For akryl maling, kan hærdning processen virkelig kaldes "tørring," fordi fordampning er alle, der er involveret.

Overvejelser

Når de have helbredes, er akryl maling ikke længere vandopløselige. De forbliver opløseligt i forskellige organiske opløsningsmidler, dog og opløsningsmiddelbaseret maling kan opløses i mineralske spiritus, xylen og andre lignende reagenser. De kan også blødgøre ved høje temperaturer. Hærdning processen for akryl maling er meget hurtigere end den kemiske proces, der foregår i en oliebaseret maling, som er en af grundene til akryl maling er blevet så vellykket.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com