Hvordan opnås den Stippling teknik i maleriet?

May 22

Hvordan opnås den Stippling teknik i maleriet?

Stippling er et maleteknik, der manipulerer den malede overflade for at give det en specialeffekt mens en ujævn overflade. Den oprindelige brug af teknikken blev faktisk fjerne de varemærker, efterladt af pensler ved at udfylde i striber og overlappende penselstrøg. Nu, teknikken bruges til at give den malede eller glaseret overflade en interessant udseende og konsistens. Der er ingen standard finish til stippling og det er forholdsvis nemt at opnå finish derhjemme med glasur eller male med pensler, der er allerede om bord på den oprindelige maling eller glasur job.

Forberedelse af overfladen

Overfladen skal være malet eller glaseret skal være ordentligt forberedt ved at rengøre overfladen med vaskemiddel, fjernelse af snavs og fedt. Brug en lys vaskemiddel og bland det med vand, hvis det ønskes, for at holde løsning lys nok til at blive spredt over overfladen let samtidig med, at skamplet fjernelse.

Base coat

En frakke af primer skal anvendes på overfladen, der skal være malet eller glaserede. Den grundmaling kan faktisk være den samme som den stippling stof hvis maling der skal bruges. Hvis glasur skal anvendes til den stippling, skal en base coat latex primer anvendes. Anvende en base coat jævnt og lad det tørre.

Maling eller glasur

PRIMES overfladen skal være malet eller glaseret med malerpensel. Malingen skal være olie-baseret, men glasur kan være enten olie eller vand-baseret. Når stippling med glasur, kan en bred vifte af glasur bruges. Tynde ud oliebaseret maling ved at tilføje mineral spiritus--tre dele olie baseret maling til én del mineral spiritus. Tynde ud latex maling ved tilsætning af vand--fire dele vand til én del maling.

Stippling

Overfladen er stiplede ved at anvende maling eller glasur til malerpensel og ramte overflade direkte i stikkende bevægelser. Tolv-tommer sektioner af overfladen bør gøres for at oprette separate mønstre inden for det overordnede mønster af overfladen. Alternativt, hvis du bruger glasur, anvende en eller to forskellige typer af glasur.

Beskyttelse

Beskytte stippling når det er fuldført ved at anvende en frakke af lav-glans satin lak efter stippling jobbet har tørret i mindst en dag. For at lyse farver i en stippling job, brug polyurethan for at beskytte jobbet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com