Hvordan påvirker kolde temperatur pærer?

March 27

Glødepærer, snart vil blive en saga blot, er ikke påvirket af kulde. Elpærer mest typisk erstatte glødepærer--Kompakt lysstofrør (CFLs)--er påvirket af kulde. Sparepærer er pærer, der bruger elektricitet til at ophidse kviksølv dampe og producere lys. Kompakt fluorescerende pærer, påvirkes selvom energieffektive, negativt af kulde.

Operation

Når en kompakt fluorescerende pære, tænder, løber strøm gennem pæren, varme en katode, en type af elektrisk leder, indtil det udsender elektroner. Elektroner derefter kolliderer i ædelgas atomer indeholdt i pæren, ioniserende dem og generering af plasma. Plasmaet, der øger den gas ledningsevne, gør det muligt for strømmen af højere niveauer af nuværende gennem pæren.

Nedsat Flux

Udsættelse for kulde gør det vanskeligt for katoden i fluorescerende pære til at opvarme korrekt, øge spændingen behov samtidig med at den pære flux, eller niveau af belysning. Standard kompakt fluorescerende pærer falde flux med op til 50 procent på 32 grader Fahrenheit.

Amalgam sparepærer

Optagelse af amalgam, et stof, dannet via reaktion af kviksølv med en anden form for metal, som styrer kviksølv trykket i pæren, giver mulighed for kompakt fluorescerende lys til at arbejde under temperaturer så lave som 1,4 grader Fahrenheit. Amalgam kompakt fluorescerende pærer tage en gennemsnitlig warmup tid af 3 minutter at nå fuld flux.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com