Hvordan påvirker vand en Air Conditioner?

December 2

Hvordan påvirker vand en Air Conditioner?

Fugt udvikling i en air condition er en normal bivirkning af apparatets drift. Dette vand kan påvirke enheden på forskellige måder afhængigt af, hvordan air conditionere fjerner det fra systemet. Vand afløb fra bunden af en air condition kan være en helt normal del af drift, eller det kan angive et apparat med en potentielt skadelige træsko.

Normal vand ophobning

Vand er en normal biprodukt af en fungerende klimaanlægget. Vand akkumuleres i apparatet, fordi klimaanlægget trækker fugt fra luften under drift. Denne fugt ophobes i bunden af enheden på en gryde direkte under den klimaanlægget primære fan. Den apparat fan kan have en rand, der er knyttet til sine vinger, designet til at øse overskydende vand fra gryden og bogstaveligt slynge det mod de kondenserende spoler. Fordi bredbånd køre varm mens i drift, fordamper vandet rører dem hurtigt. Alternativt kan den klimaanlægget pan har et drænhul tillade overskydende fugt til at forlade enheden.

Flytning vand lyde

En klimaanlægget med en fuld vand gryde kan gøre skvulpende eller andre bevægelige vand lyde, mens ventilatoren er kaste overskydende fugt mod det apparat kondensator spoler. Denne støj er helt normalt og ikke af et funktionssvigt apparat. Undgå at bore ind i bunden af den klimaanlægget pan at skabe et sted for vand til afløb. Air conditionere har allerede et middel til bortskaffelse af overskydende vand i gryden. Bore et hul i enheden placerer de interne komponenter med risiko for skader fra en dårligt placeret borehoved.

Tilstoppede afløbssystemet

Overskydende fugt kan stadig beskadige en klimaanlægget elektriske komponenter, hvis en træsko udvikler i dræning pan eller ventilatoren fejler tilstrækkeligt fjerne overskydende fugt. Vand at kontakte elektriske komponenter kan forårsage apparat til at standse. Denne skade kan kræve udskiftning af de berørte komponenter eller købe en helt ny klimaanlægget. Tjek den apparat drænsystem rutinemæssigt for at sikre ingen træsko udvikler. Derudover, kan en enhed, der afgiver kold luft med en høj vand damp indhold være i fare for indre skader fra overskydende vand.

Fremme bakterievækst

Bakterier trives i mørke, våde og varme steder. En air condition med et tilstoppet afløbssystem kan skabe de ideelle rammer for bakteriel eller mug vækst, især når enheden ikke er i drift. Venstre umarkeret, kan air conditionere udspy skadelige bakterier i en given plads. Symptomer fra udsættelse for bakterier kan variere i sværhedsgrad af typen af vækst forekommer i apparatet fra åndedrætsbesvær og hovedpine til døden. Legionella - bakterier der er ansvarlig for den dødelige lunge lidelse, legionærsyge--kan trives i dele af et klimaanlæg.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com