Hvordan påvirker vand græs vækst?

July 6

Vanding din græsplæne

I forstæderne USA, er det ikke ualmindeligt at se pensionister før skumringstid vanding deres græsplæner. Professionel landscapers gøre en levende fra koble op automatiseret vand sprinklere for selv de mindste pletter af græs. Der er bare noget om en frodig grøn plæne, der gør alting bedre. Denne artikel vil diskutere, hvordan vand virkelig påvirker græssets vækst.

Vand på græs

Alle typer af græs har rodsystemer, der er konstant på jagt efter fugt. Græsset er ligesom enhver anden planter; Det har brug for vand at bringe næringsstoffer til alle vinger. Disse vinger har brug for disse næringsstoffer og ilt i vandet for at gå gennem fotosyntese at omdanne lysenergi til kemisk energi. Så, for at holde disse græs blade, grønne og stærk, skal du sørge for de har nok vand.

Voksende dybe rødder

Timingen af vanding din græs er lige så vigtigt som at give det vand i første omgang. Hvis du vand din græs under midten af dagen, kan vanddråber faktisk fungere som Forstørrelsesglas på vingerne. Hvis solen bliver for lang tid på disse dråber, kan du brænde dit græs. Hvis du vand det sent om natten, kan mug danne på din græs. Dette sker, fordi solen ikke kommer for en anden 8 til 12 timer og ikke fordampe ekstra vand. Jo længere at vand sidder, jo længere det har en chance for at rådne dit græs.

Græs er bedst vandes for mindst en tomme af vand en gang om ugen ved daggry, især hvis der har været nogen regn. Vanding din græs flere gange om ugen i korte perioder kan forårsage græsrødderne til at udvikle på toppen af jorden. Fordi fordampning starter på toppen af jorden, vil det ikke tage lang tid for græsset til at absorbere alt det vand, det har.

Hvis du vand en gang om ugen, vil grass root system vokse dybere i stedet for vandret, giver det mere stabilitet. For at finde ud af hvor lang tid det tager for at få en tomme af vand til dit græs, skal du placere to eller tre række målere eller en tomme pander omkring din værftet. Tænd din sprinklere og måle mængden af tid, det tager for at fylde dem op. Når du får tid og regelmæssigt vand din græsplæne, kan du se frem til rodfæstede græs på dit hjem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com