Hvordan priserne varierer i bordplader?

May 29

Hjem bordplader er fremstillet af forskellige materialer, giver købere flere muligheder. Prisen er en af de vigtigste faktorer køberne skal overveje fordi priserne varierer dramatisk af materiale.

Indstillinger

Købere kan vælge fra bordplader fremstillet af materialer, herunder granit, marmor, hældes beton, kvarts, slagter blok, rustfrit stål, skifer, keramik og laminat. Hvert materiale har fordele og ulemper.

Pris

Rustfri bordplader er en af de dyreste typer, med en installeret pris spænder fra $100 til $200 per m². Marmor, granit og kvarts kan variere fra $50 til $100 per kvadrat-foot installeret. Keramik og laminat koste mellem $10 og $50 per kvadrat-foot installeret.

Installation

Installationsomkostninger kan stærkt påvirke den endelige prisseddel. Det anbefales at bordplader af granit, marmor, beton, kvarts og rustfrit stål blive bygget og installeret af professionelle. Gør det selv-køberen muligvis at installere mindre kompliceret og lettere bordplader af keramik eller træ.

Størrelse

Størrelsen af en bordplade påvirker også prisen. Den mere arbejdskraft og materiale for at konstruere og installere køkkenbordet, de større omkostninger.

Kvalitet

Jo bedre det anvendte materiale længere en køkkenbordet tendens til at sidste. Beton, granit og kvarts bordplader er designet til at vare resten af livet, hvis korrekt vedligeholdt. Træ og keramiske bordplader vil har brug for mere pleje og vedligeholdelse til at vare nogen steder nær så længe som sige, kvarts.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com