Hvordan Rag rullende arbejde?

January 26

Hvordan Rag rullende arbejde?

Hvad er rag rullende?

Rag rullende er en faux maleteknik, der kan bruges til at give en følelse af tekstur til en malet overflade. Teknikken kaldes rag rullende fordi det indebærer anvendelse af en snoet klud til at anvende eller fjerne maling eller glasur med en overflade i en ujævn, tilfældige mønster. En lignende type af stoflige maleri kan opnås via "ragging," som er duppe maling til eller fra en overflade med en bundter op rag snarere end rullende rag. Rag rullende kan producere en interessant og unik finish for en væg, der let kan males over eller udfyldt. Måske er en af de største fordele ved rag rullende at det nemt kan gøres af alle, ved hjælp af husholdningsartikler.

Rag valsningen

Ligesom enhver maling job begynder rag rullende med udarbejdelsen af overfladen, der skal være malet af rengøring det grundigt og reparere skønhedsfejl, så malingen vil holde. Næste, mur er belagt--normalt med uanset farve ønskes for baggrunden. Når baggrundsfarven er tørt, rullet en rag ved at dreje det som om at vride vand ud af det. Næste, rag er placeret i en glasur skal anvendes, og overskydende glasur er vredet ud af højspændingsforsyningsnettet. Maleren derefter ruller bogstaveligt rag ned overflade til at blive malet i lodret retning, at skabe en sti af malede og umalede væg. Processen gentages i side-by-side skår, indtil hele væggen er fuldført.

Rullende versus rullende ud

Rag rullende er en forholdsvis simpel maleteknik, og dens tekstureret resultat kan opnås på to forskellige måder. I afsnit 2, var beskrevne proces rullende på--betyder maling anvendes til rag, som derefter er rullet op på en væg ved hjælp af højspændingsforsyningsnettet. En anden metode rullende ud. Dette er, når du anvender maling til en væg med en normal maling rulle og derefter bruge en klud til at rulle ned af frisk maling og absorbere det, tillader grundmaling til at vise gennem. Rullende og rullende vil både producerer lignende tekstureret virkninger, selv om rullende vises ofte mindre af base vægfarven end rullende. Rullende også normalt kræver mere klude, fordi klude fuldt mættet med malingen skal være kasseret, fordi de ikke længere kan absorbere maling for at oprette den ønskede effekt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com