Hvordan rengør jeg en ASHRAE Chiller Coil?

September 23

Hvordan rengør jeg en ASHRAE Chiller Coil?

ASHRAE er et internationalt samfund, der forbedrer design og fatning af opvarmning og air conditioning enheder. Selvom ASHRAE har en hånd i denne teknologi, er de ikke producenterne af HVAC enheder. Goodman, Trane og transportør er et eksempel på ASHRAE certificerede producenter. Hvis du har problemer med din chiller, køling, nødt du sandsynligvis til at rense fordamperfladen. Dette er ikke en meget hård proces--- og du behøver ikke at være certificeret i VVS til at udføre denne opgave. Du kan gøre det selv fordi spolen er på ydersiden af den chiller bagpanelet.

Instruktioner

•Ansigt til aluminium finner på ydersiden af den chiller coil. Dette er placeret på bagsiden af chiller. Brug en børste udlæg på din støvsuger til at rense snavs og støv ud af finnerne. Gælder ikke for meget pres, eller du kan bøje dem.

•Anvend en haven slange på en blid spray til at vaske eventuelle yderligere støv eller snavs ud af spolen. Brug ikke en højtryks slange, da dette kan beskadige spolen.

•Pour en ¼ af en gallon Coil renere i en haveslange sprøjte. Dette er tilgængelige på VVS leverandører eller lokale hjem forbedring butikker.

•Brug et termometer til at måle vandets temperatur. Sørg for, at vandets temperatur når 100 grader Fahrenheit: derefter hældes vandet i sprøjten.

•Shake sprøjte i 15 til 30 sekunder, for at blande opløsningen korrekt. Trykke på aftrækkeren på vand sprøjten og pege på den chiller coil. Vent cirka 10 minutter til løsningen at suge spolen.

•Rise løsning af spolen med haveslangen, efter 10 minutter er oppe. Tillad coil til tørre på egen hånd.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com