Hvordan rengør jeg indre af en rustfri opvaskemaskine?

February 22

Hvordan rengør jeg indre af en rustfri opvaskemaskine?

Mange mennesker er ikke klar over den snavs og oprustning, der ophobes på indersiden af en opvaskemaskine. Selv om ydersiden af din rustfrit stål opvaskemaskine ser rene, det betyder ikke nødvendigvis, indersiden er ren. Madrester og andre rester hober sig op inde i opvaskemaskinen og kan interferere med udførelsen af apparatet. Rengøre indersiden af din rustfrit stål opvaskemaskine med jævne mellemrum for at sikre hver belastning af retter er bliver renset ordentligt.

Instruktioner

•Fyld en skål med varmt, sæbevand vand. DIP en gammel tandbørste i skålen og krat omkring døren, sæl, hængsler og alle sprækker og fordybninger i opvaskemaskinen. Skyl ud tandbørsten ofte.

•Aftør over områderne du skrubbes i trin 1 med en svamp og varmt, sæbevand vand for at fjerne alle de løsnede snavs. Skrub alle andre naturligvis beskidte områder med på svamp.

•Aftør ned de indvendige vægge, top og bund af opvaskemaskinen, pakning og indersiden af døren med på svamp. Fjern bunden rack og tørre omkring afløbet område. Gå over området med en fugtig klud til at fjerne enhver løsnede snavs.

•Fyld en otte ounce kop med hvid eddike. Sidde i cup oprejst på den øverste rist i indersiden af opvaskemaskinen. Køre opvaskemaskinen gennem en komplet cyklus ved hjælp af indstillingen hotteste vand. Eddike sanitizes, skyller løsnede snavs og fjerner lugt.

•Hvis du har rust pletter på indersiden af din rustfrit stål opvaskemaskine, fyld sæbe dispenser cup med to tbsp. pulveriseret citronsyre. Køre opvaskemaskinen gennem en komplet cyklus ved hjælp af varmt vand. Scrub en rustpletter med en klud, når den er færdigafkølet.

Tips & advarsler

  • Bagepulver er også godt for at fjerne lugt fra opvaskemaskinen. Drys bagepulver rundt i bunden af karret i opvaskemaskinen og køre det igennem en kort vask.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com