Hvordan rengør jeg min tørretumbler udluftningsanordning kanalen?

June 2

At holde den tørretumbler udluftningsanordning ren er en vigtig del af hjem vedligeholdelse. Lint oprustning kan forårsage flere energiforbrug og gøre den tørretumbler arbejde længere og hårdere. En tilstoppet aftræk kan også være en brandfare. Varmen kan forårsage lint at antænde. Disse risici kan minimeres med ordentlig rengøring.

Sådan fungerer det

Tørretumblere dybest set arbejde ved at trække i frisk luft og skubbe lint og gammel luft ud. Den friske luft er trukket forbi varmelegemet og i rysteapparatet. Den opvarmede luft varmer det våde tøj og producerer damp, der er trukket ud af enhed forbi lint fælden og udmattet til ydre af bygningen. En ophobning af støv og snavs i ventilen begrænser luft flow. Dette kan føre til dårlig ydeevne og varmeudvikling, som kan resultere i en brand. Rengøring fælden efter hver brug vil minimere lint. Gør det muligt luftstrøm omkring alle sider og på toppen af tørretumbleren vil hjælpe med at holde varmen nede.

I nærheden af tørretumbleren

Daglig vedligeholdelse er vigtig, men årlige rengøring er nødvendig for at holde tørretumbleren kører effektivt. Dette omfatter rengøring af lint fælden plads, fleksible rør og kanalen på den indvendige og udvendige af bygningen. Kontroller tørretumbleren er unplugged fra en strømkilde før du arbejder på det. Lint fælden skal fjernes og rengøres med en børste. Mens lint fælden er ude, skal du bruge et vakuum for at rengøre indersiden af området udluftning. Bruge en vakuum med en lang, tynd vedhæftet fil for at rengøre den. Det fleksible rør, der fører fra tørretumbleren til ventilen også brug for støvsugning. Inspicere røret og sørg for der er ikke noget fast i den. Tørretumbler ark og tøj kan komme ind i røret. Vakuum hele røret fra begge ender.

Udstødning udluftning

Rengøring udstødning udluftning kan være en vanskelig opgave. Hvert system er forskellige. Nogle afløb direkte gennem en ydervæg, mens nogle går gennem loftet og nogle går gennem hele gulvbrædder. Jo længere aftræk, den mere lint oprustning der vil være. Hver sektion af røret skal være løstliggende og støvsuges, indtil det er fnug-fri. Dette er et tidskrævende projekt. Hvis ventilen er under nogen isolering, bære en maske, beskyttelsesbriller og langærmet skjorte til at beskytte dig selv. Den udvendige udluftning skal også rengøres. Det bør være fjernet og støvsuges på indersiden og under det. Hængslede vejr døren vil ikke åbne hvis lint dækker det. Ventilen skal være så rene som muligt, når du er færdig.

En ren tørretumbler udluftningsanordning er vigtigt for effektivitet og sikkerhed. Lint oprustning kan begrænse luftstrømmen og forårsage overdreven varme. Grundigt rengøring ventilen en gang eller to gange om året vil reducere disse risici.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com