Hvordan reparere den Sagging gulve på et gammelt toetages hus?

August 2

Hvordan reparere den Sagging gulve på et gammelt toetages hus?

Før du begynder enhver reparationer, først afgøre, hvad skyldes gulvet til at synke i første omgang. Hvis sagging skyldes råddent træ, skal dette fastsættes inden du forsøger nogen andre reparationer. Hvis sagging skyldes en gammel og utilstrækkelig fod, skal være installeret et nyt fundament. Jacking op bjælker, før reparationer er lavet kan forårsage en etage kan komprimere til en anden, eller føre til andre, mere alvorlige strukturelle problemer. Start din reparationer fra bunden og arbejde til hver etage. Mange sagging gulve er indramning medlemmer, der ikke understøtter deres belastning. I sådanne tilfælde er yderligere indramning løsningen.

Instruktioner

Føjer en støtte kolonnen til en slap stråle

•Lay tre 2-af-12 blokke omkring 16 inches længe på gulvet nedenfor for den hydrauliske jack.

•Klippe en 6 af 6 indlæg til at passe mellem jack og bjælke.

•Jack op stillingen langsomt. Hvis du skal markant øge stråle, i nogle tilfælde, er det godt at sprede jacking over et par dage. Se nøje, hvad der sker med værelser over Understøtningspunkter for at se hvordan det påvirker Snedkerhåndværk og vægge. Jacking kan forårsage vægge til at knække og huller til at danne i lister.

•Sæt den justerbare kolonne i sted under bjælken og drej den justerbar fod indtil det trykker ind i strålen. Drill pilot huller en smule mindre end lag bolt og installere to 3/8-inch lag bolte øverst.

•Laveste jack og fjern den træ indlæg.

Fordobling op gulv bjælker

•Flyt ledninger eller løsne VVS beslag med en flad bar og en hammer, der kan flyttes.

•Klippe gulv bjælker, der er så bred som de eksisterende gulv bjælker. Skær dem så længe som muligt, så de vil sidde på de samme støtte medlemmer som de eksisterende. I nogle tilfælde vil du ikke kunne skære dem til at sidde på hver supplerende medlem. Selv så, vil de nye strøer tilføje støtte og hjælpe med at forhindre yderligere sagging.

•Skub strøer i sted og søm dem til de eksisterende strøer med 16d synk. Søm strøer med tre eller fire negle placeret vertikalt hver 16 inches på center. Tilføje konstruktion lim for yderligere support.

Tips & advarsler

  • En mere permanent løsning til at tilføje en justerbar indlæg er også installere en fod. Fordobling op gulv bjælker er ikke altid muligt på grund af VVS-installationer eller elektriske ledninger. Hvis strukturelt lyd, tilføje en tværbjælke under de nuværende strøer. Dette virker i kældre, hvor clearance ikke er et problem, men ikke så godt i øverste etager. Hvis sagging er omfattende, er en bedre løsning end sømning to strøer sammen gennem bolte.

© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com