Hvordan reparere en MTD 18 HP ridning græsplæne plæneklipperen?

January 7

MTD 18 HK Rider plæneklipper bruger et batteri og en nøglen tændingen for at starte. Derfor omtales slåmaskiner som magnetventil plæneklippere. Hvis du har problemer med din MTD Rider plæneklipper, kan du være fristet til at kalde et værksted eller få en tekniker til at tage et kig på det. Men du kan være i stand til at reparere det selv ved hjælp af et par fejlfinding metoder.

Instruktioner

•Kontrollér sikker din parkeringsbremse er indstillet og gearene er indstillet i neutral position. Maskinen skal have håndbremsen engageret i neutral at starte.

•Lift sæde fra din MTD ridning plæneklipper og kig efter at dræbe skifte på plæneklipperen kroppen nedenunder dit sæde. Dette er designet til at afskære plæneklipperen, når nogen får ud af førersædet. Træk og tryk på kontakten for at sikre, det ikke er fast i den nedadgående position. Hvis parameteren ikke kommer op, har en servicetekniker, erstatte den.

•Kontrollér benzintank på maskinen for at sikre den har nok brændstof til at starte. Åbne gas tank cap og bruge en lommelygte til at bestemme graden af gas i tanken. Fyld maskinen med gas efter behov.

•Kontrollér batteri forbindelser under kølerhjelmen af plæneklipperen. Tilslut de positive og negative kabler fra et batteri testeren til batteri til en god forbindelse. Kig over læsning og sørg for, at det lyder 12 volt. Udskift batteriet, hvis det er nødvendigt.

•Anvend en tandbørste og batteri renere til at skrubbe enhver korrosion off batteripolerne. Korrosion kan hæmme batteri sender et elektrisk signal til motoren.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com