Hvordan reparere ismaskine i Whirlpool køleskab?

May 14

Ismaskine i Whirlpool køleskab er designet til at automatisk gøre is for dig. Som med ethvert hjem apparat, er det dog muligt, at du vil løbe ind i problemer med din ice maker. Du kan finde din ice maker ikke gør is, eller du kan finde ice maker gør små tern, blandt andre problemer. Disse problemer kan være forårsaget af problemer med den indvendige temperatur i fryseren, for meget oprustning af is eller ikke nok vandflow i køleskabet.

Instruktioner

•Kontrollér ice maker afspærring arm eller power switch. Hvis den er indstillet til "Off" position, skal du indstille den til "På" position.

•Kontrollér ice maker ejector arm. Hvis det fastklemte med is, bruge en plast køkkenredskaber til at klare den is, der jamming ejector arm.

•Sørg for døren. Hvis døren ikke lukkes fast, den indvendige temperatur kan blive påvirket, og ice maker kan ikke producere is. Hvis hindringer forhindrer, at døren lukker helt, flytte dem. Check bunden af køleskabet. Hvis alle fire hjørner ikke rører gulvet, er køleskabet ujævn, som kan forårsage døren til åbne. Flyt køleskabet, så alle fire hjørner rører gulvet.

•Kontrollér køleskabs forbindelse til vandforsyning, som køleskabet skal være forbundet til en vandforsyning til laver is. Hvis det er løs eller afbrudt, fast reconnect køleskab til vandforsyningen.

•Kontrollér den køleskab vand spærreventil. Hvis det ikke er tændt, at vand fra vandforsyningen ikke nå køleskab, forhindrer ismaskinen fra at gøre is. Slå vand spærreventil, så det er helt åbent.

•Fjern og rense isspand, hvis du ikke har brugt is i et stykke tid. Ikke bruger is for en længere periode kan forårsage is til overløb og forhindre ismaskinen fra at gøre mere is. Hvis du ikke bruger is ofte, gør det til en vane for at rense ud isspand på regelmæssig basis for at forhindre is opbygge.

Tips & advarsler

  • Det tager normalt ismaskinen omkring 24 timer til at lave en fuld frisk parti af is.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com