Hvordan reparere kontrolpanelet for en Kenmore 110.64972300 tørretumbler?

December 25

Kontrolpanel på en Kenmore Elite 110.64972300 tørretumbler styrer alle tørretumblerens vigtigste funktioner. Det indeholder den tørretumbler kontrol switches, herunder parameteren start, timer skifte og temperaturknappen samt kontrol bord. Nogen af disse komponenter pause eller stoppe med at arbejde, din tørretumbler vil skulle ikke fungere korrekt. Mens du kan bruge penge på en reparationsservice, er udskiftning af nogen af komponenterne i bestyrelsens kontrol en simpel opgave, der kan gøres i minimal tid.

Instruktioner

•Tag tørretumbler fra stikkontakten i væggen og koble den tørretumbler udluftningsanordning fra bagsiden af tørretumbleren.

•Tag kontrolknappen på switch eller switche, du nødt til at erstatte. Loop et stykke snor bag knop og trække udad til pop knop ud af samlingen switch indlæg.

•Skub plastik ender caps ned af siderne på kontrolpanelet. Fjern de to skruer, der holder Kontrolpanel i sted og VIP det bagover for at afsløre skifter.

•Fjern de skruer, der holder den brudte switch forsamling på plads. Skub den brudte switch forsamling ud af tørretumbleren. Frakoble ledningerne fra switch forsamlingen. Noter hvor hver ledning var tilsluttet, så du kan forbinde dem til den nye forsamling.

•Tilslut ledninger til den nye switch forsamling. Skub den nye forsamling i stilling og erstatte skruerne. Hvis du har brug at erstatte mere end én switch, er processen identiske for hver switch i kontrolpanelet.

•Squeeze monteringsbeslag på bestyrelsens kontrol placeret midt i kontrolpanelet for at frigive det. Løft den op og ud af wiren. Skub den nye styrekort på plads og tryk den nedad, indtil parenteserne snap på plads. Frakoble ledningerne fra den gamle kontrol bord og forbinde dem til det nye styrekort.

•Drej kontrolpanelet tilbage til tørretumbleren. Erstatte skruerne og afslutte caps. Erstatte kontrol drejeknapper ved at skubbe det ind på den switch forsamling post og trykke ned, indtil det klikker på plads. Tilslut den tørretumbler udluftningsanordning og tørretumbleren tilsluttes stikkontakten.

Tips & advarsler

  • Forsøg aldrig at reparere din tørretumbler uden at koble det fra stikkontakten.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com