Hvordan rød hovedet ærme bolte arbejde

January 20

Rød hovedet ærme ankre

Ærme ankre bruges i programmer, hvor det materiale, der er ved at blive bundet til kan ikke være gevind og en møtrik kan ikke placeres på enden af bolten. Et hul er boret en bestemt diameter alt efter diameteren af bolten. Bolten er placeret i hullet og en skruenøgle bruges til at stramme bolten. Da bolten spændes, trak en kegle-formet ekspansion stik for enden af bolten i ærme, får det til at udvide og tryk mod væggene i hullet. Som ærmet crumples og udvides for at udfylde hullet, holder friktion bolten inde i hullet.

Typer

Ærme ankerboltene arbejde på flere forskellige principper. Udvidelse typer bruger et anker, der udvider ind i hullet, overføre spænding belastninger til grundmaterialet. Eksempler på disse typer af bolte er røde hoved Trubolts, Dynabolts, multi sæt II ankre og Hammer-sæt.

Bolte kan også fastgøres til beton eller andre materialer, ved hjælp af et klæbemiddel er anbragt i det borede hul, som griber trådene. Keying type bolte bruge et ekspanderende anker, der giver modtryk på en bolt, der er boret ind i en hule base materiale.

Applikationer

Ærme bolte bruges til forskellige applikationer hvor en møtrik kan ikke være gevind på enden af bolten. Rød hovedet ærme bolte er designet til applikationer, herunder elektriske og mekaniske kontraherende, gips og tømrerarbejde applikationer, stål erector og curtain wall applikationer, motorvej og broen konstruktion og specialkemikalier programmer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com