Hvordan sammenligne et ler flise tag til helvedesild?

February 11

Hvordan sammenligne et ler flise tag til helvedesild?

Tagmaterialer og ressourcer

Tagene har traditionelt været dækket med materialer ved hånden. Siv og græs, vævet eller bundet sammen, var tidlige naturlige materialer, der anvendes til at dække hjem; i nogle områder holder thatch stadig boligejere tør. Builders i områder, der var stærkt skovbevoksede brugt træ "ryste" helvedesild, brudt fra stubbe af træer skåret for tømmer.

Ler fra lokale jord blev grundmateriale til mursten, enkle ler helvedesild og lerklinker, at nåde tagene af Middelhavet og sydvestlige USA bygninger. Sammensætning eller "asfalt" helvedesild er faktisk en ret ny opfindelse og har været brugt kun siden den tidlige del af 1900-tallet når Henry Reynolds skåret en rulle af asfalt-gennemblødt følte tagdækning i enkelt stykker. Af 1930s Reynolds' opfindelse var ved at blive markedsført i forskellige former og farver, men var stadig stort set det samme materiale. Asbest blev brugt som base, indtil dens farer blev fælles viden og starten i 1970 ' erne, glasfiber blev erstattet til filt i mange helvedesild at forbedre brandmodstand.

I dag er helvedesild undertiden opdigtet benytter økologiske filt fremstillet af genanvendt træ eller papirprodukter. I en global økonomi materiale er tilgængelige og bygherrerne valgte en tagmateriale, baseret på design og boligejers budget snarere end hvad er tilgængelige lokalt.

Ansøgning

Lerklinker kom i almindelig brug i løbet af middelalderen. De er meget tungere end sammensætning helvedesild og ekstra afstivet ofte skal føjes til at støtte en ler tag. Dette er ofte ikke et problem på store ældre huse, der byggedes med mere strukturstøtte.

Sammensætning fliser er lettere at anvende kræver et lag af filt og kommer i praktisk lange stykker detaljerede til at ligne tre eller flere helvedesild; ler fliser skal være tilknyttet en ad gangen over filten. Fliser er også en smule tricky at håndtere; Det kan være skørt og skal være omhyggeligt naglet ved hjælp af pre støbte huller. Selv om den oprindelige udgift af flise kan være fire til seks gange så meget som sammensætning tagdækning, er liv i ler tag ofte 70 til 90 år mens asfalt skal udskiftes hvert 10-15 år, at leret sammenlignelige omkostninger, leverer boligejer (eller hans efterkommere) forbliver i Parlamentet længe nok.

Bruger

Sammensætning helvedesild er populære---de dækker mere end 80 procent af moderne tagene. Asfalt er en gennemprøvet teknologi efter halvandet århundrede af brug og fremstilles i dag i formularer, der efterligner virkningen af ler og cement helvedesild uden vægt eller omkostninger. Tile fås i et beskedent udvalg af figurer og farver men har den ekstra fordel af at være brandsikre og bedre isolerende---vigtigt i varme, solrige klimaer.

Ler flise er lavet meget som det var i historie og er acceptabelt for restaurering for en bred vifte af historiske huse og stilarter. Asfalt Tagdækning har færre historiske applications men nogle virksomheder er fremstilling gengivelser af de gamle diamant og overlappende centrale mønstre populære i 1930-erne og 40s.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com