Hvordan sammenligne et Metal tag til helvedesild?

January 7

Sammensætning rullesten tagene

Når man diskuterer tagene, er sammensatte rullesten tagene normalt den første ting, der kommer til at tænke. Grunden til dette er omkostninger, tilgængelighed og stilarter. I hjertet af en rullesten er en vævet mat bestående af glasfiber, der giver fleksibilitet og brand modstand. På ydersiden af shingle er en asfalt belægning blandet med fint skærver. Dette beskytter rullesten og hjælper med at opnå en levetid på op til 25 til 30 år afhængigt af rullesten. Med hensyn til udseende er helvedesild tilgængelig som en traditionel flad rullesten, der er mørk grå til sort eller som arkitektoniske helvedesild. Sidstnævnte fås i en bred vifte af farver til at fremhæve en struktur, og typisk har en tre - dimensionelle udseendet. Som man kunne gætte, er den billigere af to den traditionelle flade rullesten.

Metaltag

I forhold til helvedesild, køre et metal tag typisk omkring 25 til 30 procent mere for boligejer. Når man sammenligner rullesten til metal, er der nogle konkrete fordele ved at vælge et metal tag. Metaltag er langt mere vind resistente, så der er ingen helvedesild til flip op eller blive snydt. Vægt er en anden overvejelse, som metaltag vejer meget mindre næsten halvdelen, end en shingled tag. Og som helvedesild er brandsikre, et metal tag er brand bevis. Metaltag kan vare op til 50 år, afhængig af placering, og fås i en bred vifte af designs og farver. Faktisk er nogle endda designet til at ligne helvedesild, fliser eller træ shakes.

Afslutningsvis

Når du vælger en rullesten eller metal tag, er der nogle grundlæggende spørgsmål, som boligejer bør først spørge sig selv. Først, og måske vigtigst, hvilken type af budgettet er der til at arbejde med. Også tage hensyn til varigheden af de nuværende ejere forventer opholder sig i hjemmet. Og endelig er der en ekstra sikkerhedsfunktion til metal, som i mange tilfælde kan oversætte til opsparing eller rabatter på boligejer præmier. Husk på at nogle boligejere foreninger enten ikke tillade metaltag eller kræver særlig tilladelse til at installere et tag end rullesten.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com