Hvordan sammenligne luft senge

November 10

Hvordan sammenligne luft senge

En luftmadras er en madras, der ikke indeholder nogen metal spoler eller fjedre. I stedet, luft senge bestå af store luftfyldte lommer, der kan justeres for at forøge eller formindske fasthed i sove overflade. Air bed byggeri varierer efter producent, men mange er toppet med en form for skum eller polstring til at tilføje ekstra komfort. Denne skum beskytter også luft lommer fra skader eller punktering. Når man sammenligner luft senge, overveje størrelse, komfort, konstruktion og justering funktioner til at hjælpe dig gøre din endelige købsbeslutning.

Instruktioner

•Kontrollér om hver luftmadras har en enkelt eller dual-air kammer. Indre kamre er mindre fleksible med hensyn til tilpasning, mens dual-kamre tillade begge parter til at justere deres side for at opfylde deres komfort behov.

•Spørg sælger eller producent justering af sengen. Nogle grundlæggende luft senge kræver Manuel justering, hvilket betyder, at brugere skal komme ud af sengen og aktivere en pumpe eller frigive luft fra sengen gennem en ventil. Andre modeller har fjernbetjening justering, så brugerne kan tilføje eller fjerne luft fra sengen med et tryk på en knap.

•Sammenligning udseendet af hver seng. De mest grundlæggende luft senge kan ligne en camping-stil oppustelige madras, mens andre ser ikke anderledes end en traditionel forår-coil madras. Hvis udseendet af din seng er vigtig, bede om at se hver model uden ekstra polstring og betræk.

•Inquire om tykkelse og type af skum, der anvendes på hver seng. Tykkere polstring generelt giver mere komfort og ekstra beskyttelse til luftlommer. Tyndere puder kan være mindre bekvemt for nogle brugere. Prøve hver seng for at sammenligne forskellige typer af skum samt forskellige tykkelser, indtil du finder en, der virker for dig.

•Inquire om en række justeringer. Fasthed eller blødhed af en luftmadras bestemmes af mængden af luft i. Nogle senge kan tillade for hundredvis af forskellige indstillinger, mens andre har en begrænset rækkevidde. Hvis du kan lide en meget fast eller meget blød seng, Sørg for hver model, du overvejer er i stand til at nå dette niveau af fasthed eller blødhed.

•Visit en air bed forhandleren til at prøve forskellige modeller. Uanset hvor godt et bed matcher din ønskede specifikationerne på papir, er der ingen måde at vide, hvordan sengen vil føle indtil du prøve det. Brug vejledningen i afsnittet ressourcer til at hjælpe dig sammenligne forskellige senge i person, og ikke føle genert omkring gør dig godt tilpas i hver seng før du foretager et køb.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com