Hvordan sammenligne Pest Control Plug-ins

July 4

Hvordan sammenligne Pest Control Plug-ins

Pest control plug-ins er en enkel måde at slippe af irriterende bidende insekter og gnavere. Insektbekæmpende giver normalt off en duft, der selvom udetekterbar for den menneskelige næse, sender de bidende insekter ud et andet sted at tage en snack på udkig. Plug-ins til skadedyr og kakerlakker afgiver en højfrekvent sonic lyd, der ikke påvirker indenlandsk kæledyr, såsom katte og hunde. Shopping for den rigtige skadedyrsbekæmpelse plug-in kan være ret forvirrende, og før du begynder, det er godt at have en idé om, hvad der er tilgængeligt og hvad hvert produkt rent faktisk kan gøre for dig.

Instruktioner

•Etablere som type af utøj, du forsøger at holde uden for hjemmet. Selvfølgelig kan du købe enheder, der vil styre alle skadedyr, men de fleste mennesker ønsker at målrette en bestemt skadedyr.

•Decide hvor stort et område du ønsker at dække. Du kan kun være interesseret i at holde køkken og lounge område skadedyr gratis, eller kan du dække hele huset, som i dette tilfælde vil du ønsker et større antal enheder.

•Læs om de produkter, der er tilgængelige ved hjælp af internettet. Dette vil også give dig en forståelse af prisen for hver enhed og det område, de kan dække, og det vil tillade dig at læse anmeldelser af andre brugere.

•Speak til et skadedyr kontrol ekspert. Den lokale telefonbog vil have en fortegnelse for dit område. Disse eksperter vil være i stand til at fortælle dig, hvis plug-ins er en effektiv metode til kontrol; for et stort angreb problem, kan råber en ekspert være en bedre idé og flere omkostninger effektiv i det lange løb.

•Visit din lokale butik, og læse sikkerhedsoplysninger på emballagen. Nogle typer af frastødende kan ikke være helt sikker til brug med husdyr.

•Indstil et budget. Nu har du alle oplysninger på den side, er du i stand til at beslutte, hvor meget du ønsker at bruge på din skadedyrsbekæmpelse og hvor mange enheder du kræve.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com