Hvordan sammenligne Trex pyntede til Cedar pyntede?

February 8

Hvordan sammenligne Trex pyntede til Cedar pyntede?

Cedar pyntede karakteristika

Red Cedar pyntede er tilgængelige i fire kvaliteter etableret af Western Red Cedar tømmer Association (WRCLA). Det allerbedste er arkitekt klar, som har den mest attraktive udseende og den største holdbarhed, og er normalt en brugerdefineret rækkefølge. Næste er Custom-klare, som har et godt udseende og er almindeligt anvendt i fine træværk. Arkitekt knudrede har et rustikt udseende med få synlige knob. Custom knudrede er det hul-fri, økonomisk og holdbar pyntede, som entreprenører generelt bruge.

Bemærk at kvaliteter, der er baseret primært på udseende; holdbarhed på tværs af alle fire kvaliteter er konstant høj. Grunden til den større holdbarhed af cedertræ i forhold til de fleste andre træsorter er tilstedeværelsen af to naturligt forekommende cedar konserveringsmidler i fiber af træ. Ene er phenolics og den anden er thujaplicans; begge er giftige for insekter og svampe. En anden grund til holdbarheden er, at cedar absorberer meget lidt af den fugtighed, der fremskynder forrådnelse og svækker modstand mod UV-stråler.

Trex pyntede karakteristika

Trex pyntede er et kompositmateriale, der er lavet af plastic, træ bits og polymerer. Composite er designet til at vare mange sæsoner, og vil ikke rådne, splinter, knæk eller split. Det pyntede siges at være "lav-vedligeholdelse"; Det behøver ikke at være slebet og farves, malet eller vandtæt (ligesom træ). En stor fordel ved Trex composite er at det kan være formet og formet til at passe tilpassede behov uden meget besværet eller udgiften.

Trex har introduceret idéen om, at begge sider af brættet kan bruges hvis det ønskes. Ene side har en træ-korn udseende, og anden siden er den samme farve med en glat overflade.

Sammenligning

Det er vigtigt at bemærke, at hver person dommere pyntede efter personlige faktorer, så der ikke er en konkret "rigtige" eller "forkerte" produkt. For eksempel, kan farve og træ mønster være vigtigt at én person, mens en anden kan overveje holdbarhed den vigtigste faktor. Cedar har et bedre udseende, som det fremgår af Trex efterligninger, der tilbyder træ-korn mønstre og farver. Pletter, spild, huljern, ridser og ru pletter er visse skal ske til et dæk. Cedar giver mulighed for slibning og re farvning. Mindre reparation af mangler efterfulgt af en ny belægning er ikke muligt med sammensatte produkter. Hvert produkt er omfattet af skader og fading på grund af sollys. UV-stråler, der forårsager de fleste objekter forværres påvirker ikke træ på samme måde som sammensat. Sprødhed og afskalning er mere udtalt for sammensat (afhængig af solen og intensitet). Spot reparationer ville blive krævet, og en kvalitet udseende ville være meget svært at genvinde.

Konklusion

Cedar pyntede har eksisteret i årevis, har mange positive og få negativer og vil sikkert altid have en plads på markedet. Trex og lignende sammensatte produkter er i deres vorden, og forskerne arbejder konstant på at forbedre deres kvalitet og anvendelsesformål, så Trex og lignende produkter er tilbøjelige til at være meget populært i en ikke alt for fjern fremtid.

Altid se på producentens garanti til at lære de potentielle mangler ved et produkt. Hvad er begrænset eller ikke dækket på alle?


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com