Hvordan sammenligne vand støvsugere

September 2

Hvordan sammenligne vand støvsugere

Vand støvsugere er støvsugere, der bruger vand i stedet for filtre til at fange snavs og allergener. Som med almindelige støvsugere, er forskellige modeller af vandbaseret støvsugere til rådighed. Hver model har sine fordele og ulemper, så sammenligning shopping er i orden. Støvsuger tale tilbyder nogle indsigt om faktorer at overveje.

Instruktioner

•Look på hjemmesider og besøg lokale butikker der sælger støvsugere til at bestemme modellerne af vand støvsugere, der er tilgængelige for dig. Lav en liste, undtagen modeller ud af din prisklasse.

•Kontrollér vægten af vand vakuum. Dette bør være angivet på hjemmesiden i en beskrivelse af produktet eller i vakuumpakning. Da vand støvsugere kræver vand at operere, vil naturligvis de være tungere under drift end almindelige støvsugere. Fjerne støvsugere jo er ud over hvad du fysisk kan håndtere.

•Note vand reservoir størrelse. Støvsuger tale siger, at selv en halv gallon af vand kan øge vægten af en vand vakuum så meget som 4 pounds. Overveje at fjerne vand støvsugere med de største afdelinger, da disse kan være for tung under driften, medmindre den overordnede design er meget lys.

•IDENTIFY hvor mange vedhæftede filer vand vakuum har, en foranstaltning af dens alsidighed. Tage de tomrum, som har få egenskaber fra din liste.

•Look på hvor vandbeholderen tømmes. Cross off enhver vand vakuum, der er kompliceret eller tidskrævende at Tom eller der ikke giver mulighed for nem rengøring af reservoiret.

Respektive til andre, der har købt vand støvsugere til indsigt ikke forudsat på produkt beskrivelser og at du ikke måske garner fra fysisk inspektion af vakuum. Læs anmeldelser på websites som vacuumwizard.com. Ikke afhænger af om beskrivelser eller anmeldelser på producenternes hjemmesider.

•Conduct "test drev" til tomrum efterladt på din liste. Deltage i demoer, tale med en salgsrepræsentant i en butik eller få en risikofri prøveperiode. Overveje hvordan vakuum vender og om det kan komme ind i stramme hjørner og under møbler. Holde kun de mest komfortable støvsugere på listen.

•Look til prisen for hver vakuum. Købe det tomrum, der tilbyder de mest funktionalitet og komfort for dine penge.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com