Hvordan sender jeg en opretstående fryser?

July 30

Hvordan sender jeg en opretstående fryser?

Når du leverer en opretstående fryser bør du crate det og sende det oprejst. Men du kan aldrig være sikker på, at det aldrig blev fastsat, og når en fryser eller køleskab er lagt på sin side hydrobenzoline olie bruges i kompressoren kører op i slangen. Når fryseren er placeret i en oprejst position igen, vente 24 timer til at olien løbe tilbage ned til kompressoren. Pack fryseren i en kasse ved hjælp af nok emballagematerialet, så det ikke vil blive ridset eller beskadiget. Brug emballage tape og materiale, der er relevante for shipping tunge genstande.

Instruktioner

•Measure fryseren og tilføje 3 til 5 inches på alle sider for at gøre det muligt for den plads taget af emballagematerialet. Denne måde kan du ombryde og tilføje emballagematerialet og fryseren vil passe ind i pakkasse.

•Klippe låg, siderne og bunden af din kasse af krydsfiner med en elektrisk så. Bruge de målinger, du tog i fryseren til en passende størrelse. Du kan få disse klippe til størrelse for dig på ethvert hjem forbedring butik. Cut fire 1 x 2 tommer træ strimler længden af to af dine sidepaneler. Vedhæfte disse på bagsiden af de to ydre kanter af to krydsfiner sider med skruer. Dette vil tillade dig at vedhæfte de andre sider let til træ strip og styrke krydsfiner sider. Sæt en 1 x 2 tommer træ stribe på hver af de under sider af krydsfiner låget ved hjælp af skruer. Gøre det samme til basen og Vedhæft tre sider til basen ved fastgørelse sider til 1 x 2 tommer strimler på bunden. Forlade en side ud, så du kan flytte køleskab med en hånd kurv.

•Sno fryser med ½-tommer boble wrap. Pak det godt på alle sider og på tværs i toppen så det ikke bliver ridset. Brug boksen forseglingstape for at holde bobleplast på plads.

•Tip fryseren lidt og skubbe den nederste kant af en hånd kurv under det. Tip køleskab mod hånd vogn håndtagene for at flytte det ind i kasse ved hjælp af hånd-vognen.

•Sæt bølgepap pap indsætter og skum skær i eventuelle huller mellem fryser siderne og tre sider i pakkasse. Brug nok af disse skær til at holde køleskabet på plads.

•Skru den fjerde side af kasse i sted mod 1 x 2 tommer træ strimler af basen og de andre to sider.

•Sæt bølgepap pap indsætter og skum skær i alle huller, der findes mellem forreste del af kasse og fryseren. Placer en skum indsætte og bølgepap indsætter på toppen indpakket fryser og skrue toppen på plads. Placer pilene peger til højre side opad og skrøbelige klistermærker. Hvis du ikke har klistermærker, skrive ord og tegne pile med en sprittusch.

•Tag din fryser kasse til rederiet og sende det. Når det ankommer til sin destination vent 24 timer til at tilslutte det bare i tilfælde det var fastsat.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com