Hvordan sikrer flydende granitbordplader

March 24

Hvordan sikrer flydende granitbordplader

Granitbordplader anvendes hyppigere i køkken design end nogensinde før. En flydende granit bordplade kan være en god tilføjelse til køkkener allerede udnytter stenen, som dette kan producere et opholdsområde i rummet. Granit tællere kan udvide som meget som 14 inches forbi kabinet på deres egen, forudsat de er i korrekt tykkelse på 1 1/4 inches og har været korrekt knyttet til kabinetterne. Hvis du ønsker at have en bordplade, udvide meget længere end dette skal du sikre tælleren nedefra med et stykke af metalplader til bagstolper integriteten af stenen.

Instruktioner

•Sæt stålplade oven på skabene hvor du ønsker disken til at være sikret. Pladen bør udvide fra kanten af bagsiden af kabinetter, forbi forsiden af skabene, så det danner en afsats på toppen som flydende granit køkkenbordet skal placeres. Granit vil yderligere udvide udad af 4 til 6 inches.

Stålpladen bør også 8 -12-inches mindre end granit i bredden, så Placer det i midten af skabene jævnt. Der vil være et mellemrum på hver side, hvor granitten vil sidde direkte på skabene.

•Drill huller i rustfrit stålplade hvor du vil bolt det til kabinettet nedenfor. Kontrollere placeringen af pladen, og bore huller, enten direkte i kabinettet parter, eller stiles, eller i krydsfiner support, der leveres til at støtte en granit counter. Sørg for bolte placeres jævnt for at støtte pladen i den ene ende, mens pladen understøtter granit på den anden.Bruge en variabel hastighed boremaskine og markere stedet der skal bores med malertape til at holde boret glider ned af metal, når du begynder. En 1/8-inch stål plade er tynd nok til at bore gennem med en standard borehoved på en pass.

•Bolt rustfrit stålplade til kabinetter af stramning ned bolte igennem hullerne du har boret med en skruenøgle.

•Applicer en perle af epoxy rundt i kanten af den stålplade og på tværs af dets center i form af en X. Lift granit counter på stålplade, centrere det og sænk den på plads. Epoxyen vil holde pladen til granit og bliver hårdt nok til at holde granitten hurtigt inden for ti minutter. Granit kan nu udvide som en flydende køkkenbordet så langt ud som du ønsker.

Tips & advarsler

  • Hvis denne counter ikke vil have nogen kabinet under det overhovedet, købe en stålplade, som er 1/4 tommer tyk og der er bøjet i en "L" form. Bolt den korte ende af L direkte til studs i væggen, at tælleren vil komme ud af og vedhæfte tælleren til stålet i den ovenfor beskrevne metode. Den tykkere plade vil låne den yderligere støtte, at regeringen ville give.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com