Hvordan skal du isolere dit hjem?

May 24

Hvordan skal du isolere dit hjem?

Hver boligejer bør beskæftige sig med korrekt isolering af huset. Optimale niveauer af isolering reducere varmeregningen og forurening. Føderale retningslinjer anbefaler, at boligejere basere deres isolering valg på kvaliteten af materialet, ikke mængden af materiale. Nogle gange, er den bedste måde at isolere et hjem et par gør det selv-trin.

Funktion

Typen af isolering et hjem bruger kan have en enorm indflydelse på brugen af energi og omkostninger, rapporterer regeringens EnergyStar hjemmeside. Hjem isolering skaber barrierer for at forhindre varme siver ind og ud af hjemmet gennem vinduer, revner, døre og alt andet, der inducerer luft flow. Usædvanlig høj utility regninger er et tegn på at en hjem har dårlig isolering.

Typer

De mest almindelige typer af isolering er batt og brun glasfiber, skum boards og spray skum, ifølge EnergyStar. Nogle isolatorer bruge metalliske folie til at reflektere varmen tilbage i miljøet. Typen af isolering betyder ikke noget så meget som sin "r-værdi," hvor godt isolering modstår varme flow. En bedre isolering vil have en højere r-værdi.

Overvejelser

Isolerende et hjem betyder ikke bare bruge en bedre materiale. Selv de bedste isolatorer kan ikke fungere godt, hvis huset har utætheder og revner, bringer i for meget luftgennemstrømning, ifølge EnergyStar. Visse dele af Parlamentet kræver forskellige niveauer af isolering, så huse skulle have flere typer af isolering. Det mest almindelige område af huset med det mest energibesparende potentiale er loftet.

Geografi

Området i det land, hvor Parlamentet har den største indflydelse på hvor meget isolering et hjem bør have, afbalanceret med omkostningseffektivitet. Typisk hjem loftet indeholder allerede 3 til 4 inches af isolering. De fleste boliger har brug for en r-værdi på 25-38. Boliger i koldere klimaer i nord og nordøst har brug for en total r-værdi på 49 til 60.

Advarsel

EnergyStar hævder, at før du køber mere isolering, husejere skal forsegle op luft lækager i dørkarme og vinduer med caulk eller tætningslister. Men nyere boliger kan blive til tæt lukket og fælde i dampe fra gasforbrugende apparater, eller reducere ilt flow. Et hjem energi rater kan registrere lækage niveauer for at bestemme, hvis et hus har brug for yderligere ventilation.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com