Hvordan skal gælde beton mursten Pavers

October 11

Hvordan skal gælde beton mursten Pavers

Anvende mursten brolæggere over eksisterende beton udføres ved hjælp af tynde stykker af mursten, normalt mindre end 1 1/2 inches i tykkelse. Mursten brolæggere kan dramatisk opgradere udseendet af plain, grå beton overflader. Da beton er sådan en langvarig og stærkt materiale, det gør et velegnet grundlag for mursten brolæggere. Anvende mursten brolæggere til det betonfundamentet er samme metode til æglæggende tile gulvbelægning.

Instruktioner

•Measure betonoverfladen at finde firkantede optagelser. Tilføj 5 procent til dette tal og tage beregning med dig, når du køber din mursten brolæggere. De ekstra 5 procent vil tegne sig for skæring fejl og/eller enhver mursten brolæggere, som kan komme beskadiget fra fabrikken.

•Fyld lave steder på det konkrete undergulvet med en udjævning sammensatte ifølge pakke retninger. Slibe ned bump med et gulv slibemaskine. Bruge en 4-8 fods niveau for at sikre betonen er fladt og niveau.

•Klart betonoverfladen af støv og snavs med en push kost.

•Find midten af to modsatte sider af det konkrete undergulvet bruger målebåndet. Fastgør en kridtstreg mellem disse to punkter. Gentag proceduren for de andre to stridende parter, så du har to kridt linjer, der krydser hinanden i midten. Skæringspunktet mellem to kridt linjerne er udgangspunktet for en mursten udlægningsmaskiner installation.

•Mix tynd-sæt mørtel med vand i en spand efter pakke instruktioner. Indsæt en boremaskine, udstyret med en pagaj mixer i tynd-sæt og bland indtil klump-fri. Må ikke blandes mere tynd-sæt, du er i stand til at bruge inden for en 20-minutters tidsramme, da det begynder at hærde hurtigt.

•Spread den tynde-sæt over beton med murske hakket kant. Indeholde arbejdsområdet til om en 3-mund-wide plads ved udgangspunktet, du har oprettet tidligere med krydsende kridt linjer.

•Tryk på mursten brolæggere i tynd-sæt, danner din ønskede mønster eller design. Adskille hver mursten udlægningsmaskiner jævnt fra de omkringliggende fliser med fliser afstandsstykker mod hver side. Fortsætte med at sprede thinset, tryk på asfaltudlæggere og bruge flise afstandsstykker, indtil du kommer til et område hvor du skal justere størrelsen af et eller flere mursten brolæggere.

•Mark mursten brolæggere med kridt, hvor du nødt til at skære for at stykke til at passe. Klippe den markerede mursten brolæggere med en våd så, og tryk dem i den tynde-sæt til slut gælder beton pavers.

•Tillad den tynde-sæt til at hærde for en time. Fjern flise spacere og anvende et jævnt lag mursten sealer til alle pavers ved hjælp af en rulle. Tillad mursten sealer til tørre natten over.

•Mix flise injektionsmørtel i en 5-gallon spand eller en mindre container alt efter størrelsen på det konkrete område. Henvise til pakken instruktioner på flise injektionsmørtel blanding mere information. Spredt injektionsmørtel over de fælles linjer med en cementmørtel float. Bruge float for at tvinge injektionsmørtel til hver mursten joint. Vinkel injektionsmørtel float 45 grader og tørre injektionsmørtel fra ansigtet af mursten brolæggere. Tillad injektionsmørtel til at indstille natten til at hærde og tørre.

Tips & advarsler

  • Mursten brolæggere kan også butt mod hinanden, eliminerer behovet for afstandsstykker. For at bruge eller ikke bruge flise spacere er baseret på individuelle smag.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com