Hvordan skal gentegnes Canac kabinetter

August 4

Hvordan skal gentegnes Canac kabinetter

Canac kabinetter er et mærke af køkkenskabe, der ligesom alle køkkenskabe vil i sidste ende brug for en makeover at bringe dem tilbage til livet efter år med kraftig brug i køkkenet. Fordi Canac, en division af VVS firma Kohler, blev lukket i 2008 bolig nedturen, mulighed for at købe nye kabinet Canac skabslåger give skabene en ansigtsløftning er ikke tilgængelig. Den bedste ting at gøre er at repaint din Canac kabinetter, der vil bringe dem tilbage til deres tidligere glans.

Instruktioner

•Tag døre af kabinetterne og alle kabinettet hardware med skruetrækkeren. Holde hardwaren sikkert sted for genmonteres senere. Køkken frysere er særligt tilbøjelige til at fedt og snavs hober sig op, så de har brug for grundig rengøring. Bruge stærk vaskemiddel og bære gummihandsker for at skrubbe alle skabene, inde og ude med en nylon skuresvamp. Skyl af kabinetter med rent vand og tør dem af med en støvning klud.

•Undersøg skabslåger for ridser, buler eller nogen andre mærker og derefter fylde dem med træ kit. Skrabe på tværs af kit med spartel til at sikre putty ikke oprette en hævet område på kabinettet. Forlade kit til tørre. Sand alle kabinetter med kursus-sandkorn sandpapir mens iført en støvmaske.

•Mask fra omkring kabinetter med afdækningstape eller maler tape. Placer drop-klude over køkken bordplader og synke område for at beskytte dem mod de uundgåelige malingen drypper. Sikre, at området er godt ventileret.

•Applicer maling primer til Canac kabinetter, inde og ude, maleri med korn. Brug lange, langsomt strøg af børste eller lys, lang slagtilfælde rullens--ikke trykke på valsen ned hårdt hvis ved hjælp af en, fordi dette vil gøre bobler i primeren. Forlade primeren for gang angivet af primer fabrikanten før du begynder at male.

•Lightly sand primer med fine sandkorn sandpapir og støve grundigt med afstøvning klud. Anvende en frakke af maling på samme måde, du gjorde primeren og lad natten. Let sand, støv og anvende en anden frakke. Dette kan synes som en masse slibning og maling, men finish vil være langt bedre end hvis du blot anvendes et enkelt lag maling. Hvis du ønsker en virkelig satin-glat og glas-lignende finish, sand og maling en tredje gang. Orlov til 42 timer for at sikre, at malingen er fuldt hærdet og derefter vedhæfte alle hardware og re hænge dørene.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com