Hvordan skal gentegnes Dørkanter smedejern med Faux Finish

June 10

Hvordan skal gentegnes Dørkanter smedejern med Faux Finish

Smedejern døre er lavet til sidst, selv om overfladen bliver lidt rusten eller et lag af maling begynder at chip. Selv hvis overfladen ikke viser nogen tegn på ældning, passer almindelig sort smedejern ikke med hver stil af bygning eller indretning. En faux finish, såsom en metal patina, kan gøre døren ser ny og fit med sine omgivelser.

Forberedelse

Fjerne døren fra hængslerne og lægge den på tværs af et par af savbukke gør det nemt at nå toppen og siderne. Hvis døren er alt for svært at fjerne, dække hængslerne og omkringliggende områder, ikke vil blive malet med malerens tape. Let sand døren for at fjerne rust eller afskalning maling, så vask den med en 50/50 blanding af eddike og vand. Hvis døren har en masse rust eller afskalning maling, skal du bruge en stiv stålbørste til at fjerne så meget som muligt inden slibning og vask. Anvende en rust inhibitor, og lad det tørre, før maleri.

Typer af maling

Vælg maling og primer designet til metal overflader. Du kan bruge spray maling til at fremskynde processen med at anvende primer og underlak, så spray nok maling i en beholder til at bruge en børste eller svamp til at anvende efterfølgende frakker; eller du kan bruge paint designet til børstning og rullende, eller en kombination af to. Afhængigt af faux finish du vil bruge, vælge to til tre farver maling, herunder en grundfarve, en top farve og en glasur eller fremhævningsfarve. Hvis du vil oprette en gammel metal patina faux finish, ser for farver, der efterligner den naturlige aldringsproces af det metal, du planlægger at oprette igen. For en ældre-bronze udseende skal du vælge sort, metallisk kobber og mørk bronze.

Praksis

Før maleri døren, praksis den faux teknik du planlægger at bruge på et stykke skrotmetal eller træ. Male grundfarve først, derefter anvende top coat ved hjælp af en klud, svamp eller stippling børste. Du kan også børste på en tynd top coat, der dækker grundfarven og derefter hurtigt tørre det væk med en pensel eller klud. Bruge en lille børste eller svamp til at anvende fremhævningsfarve. Eksperimentere med forskellige teknikker; Når du får den rigtige resultater og føler sig sikker på, du kan angive dem, starte maleri døren.

Prime og maling

Påfør et tyndt lag primer, enten ved sprøjtning eller børstning det på døren. Sørg for at dække siderne og ujævnheder i alle de dekorative elementer. Hvis døren æglæggende på tværs af et par af savbukke, arbejde på den ene side, lad det tørre, så vend det til at arbejde på den modsatte side. Lad primeren tørre helt, normalt to til tre timer, derefter anvende den base coat maling. Gentag faux maleteknik, som du har praktiseret det, at lade hvert lag maling tørre fuldstændigt, før du fortsætter med næste.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com