Hvordan skal gentegnes en årgang symaskine

January 1

Hvordan skal gentegnes en årgang symaskine

Vintage symaskiner er arbejdsheste, designet til sidste. Med noget mere end en indstille-oppe, at Sparsommelighed butik finde kan holde din syning værelse summende. Mens du ikke kan slå en gammel maskine for pålidelighed, kan finish på mange ældre maskiner blive beskadiget eller slidt. Malerarbejde en årgang symaskine, lige fra en klassisk skinnekontakter til en robust mekanisk maskine fra 1960 ' erne, kan give dig en tilpasset accent til din syning værelse, uanset om du vælger at genskabe dets oprindelige udseende eller oprette en helt ny.

Instruktioner

•Rengør alle overflader på syning maskine med Petroleum eller en spray smøremiddel til at fjerne rester snavs og skidt, især hvis det ikke har været brugt i mange år.

•Tag hånd hjulet, hals plade og andre tilgængelige dele med en lille flad-skruetrækker. Etiket og sæt til side. Bruge duct tape til tape off overflader du ikke ønsker at strip eller maling, herunder nål forsamling, knapper og håndtag og metal etiketter med oplysninger om mærke og serienummer.

•Forbered overflade til maling. Bruge en wire børste udlæg på din boremaskine og følg med ståluld, eller har symaskinen professionelt sandblæst. Passende forberedelse er afgørende for en holdbar og glat finish, men der er ingen grund til at helt at fjerne den gamle maling, simpelthen rå op overfladen så primeren og maling kan overholde.

•Prime med en spray-on primer designet til metal. Vælg en primer kompatibel med maling og topcoat du har valgt. Når primeren er tør, let sand med et fint grus sandpapir og tørre ned godt med en tack klud.

•Spray to til tre tynde lag af farve på din årgang symaskine. Følg producentens anvisninger vedrørende tørretid mellem frakker af maling.

•Applicer sealer eller topcoat til symaskinen. Som et alternativ, buff carnuba voks ind i overfladen af vintage maskinen. Fjern tape og bruge en spray smøremiddel til at fjerne limrester. Erstatte hals plade og andre hardware.

Tips & advarsler

  • Auto krop butikker kan være villig og i stand til sandblæst og genfremstille din årgang symaskine for en rimelig pris, hvis du ikke ville hellere gøre det selv.
  • Altid arbejde i et godt ventileret område, iført beskyttelsesudstyr, herunder handsker, øjenbeskyttelse og en maske.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com