Hvordan skal gentegnes en gamle køleskab

April 24

Mange gamle køleskabe kan se slidte ud, selvom de stadig fungerer godt. År af brug og eventuelt være flyttet flere gange tager sit præg på udseendet af et køleskab. Gentegner et gammelt køleskab kan gøre det ser nye igen. Apparatet maling er anvendelig i en afart i farver. Overfladen af køleskabet skal rengøres før malingen påføres og pleje skal træffes for at beskytte håndtagene og nogen trim. Hele sagen kan tage et par timer at gennemføre.

Instruktioner

•Tag køleskabet er elektrisk ledning ud af stikkontakten og tag det ud fra væggen.

•Scrape off enhver lim eller bidder fra overfladen af køleskabet ved hjælp af en fast-klinge skraber. Hold skraberen i en lav vinkel til overfladen af køleskabet til at undgå udhuling.

•Aftør off fedtet eller fedtet områder med en gammel klud og mineral spiritus. Hvis disse områder ikke er afrenses overfladen kan det medføre limning problemer med malingen.

•Fyld en spand halvvejs med varmt vand og læg i to eller tre sprøjter af parabol sæbe. Tør ned hele overfladen af køleskabet med en svamp dyppet i sæbevand. Maling vil klæbe bedre til en ren overflade.

•Tag håndtag fra køleskabet med en Phillips-head skruetrækker. Hvis køleskabet har nogen trim, dække det med malerens tape. Beskytte vægge og tællere fra overdreven spray af tape avis over dem. Sikre, at rummet er godt ventileret åbne så mange vinduer som muligt og bruge boksen fan at bevæge sig i luften mod de åbne vinduer.

•Spray på apparatet maling ved at holde kan seks til otte inches fra overfladen, startende øverst og arbejde din vej ned. Flytte kan frem og tilbage vandret; kun holde knappen nede over overfladen af køleskabet. Hvis du er uerfarne med ved hjælp af spray paint, kan du starte på en side, der ikke måske er så synlige, så du kan vinde tillid og dygtighed med kan.

• Lad malingen tørre i 24 timer og fjerne tape og avis og erstatte håndtagene. Sætte køleskabet tilbage på plads og sætte det tilbage i stikkontakten.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com